Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nails like jeans

Jeg er vild med en pæn blå farve som denne på neglene. Jeg forelskede mig derfor hurtigt i denne fra Loreal's Jeans Effect kollektion sidste år. Der var flere pæne blandt textur lakkerne, men tog kun 'Indigo Classique' med hjem. Det er nogen tid siden jeg havde den på (et år faktisk), men fik vist ikke vist den herinde. So here goes. Og flot er den da? Selvom mine neglebånd som altid trænger til lidt kærlighed. Overvejer da lidt om jeg skal tage denne farve på bagefter? På den anden sode har jeg også så mange andre farver der trænger til kærlighed

Loreal - Jeans Effect - Indigo Classique
Loreal - Jeans Effect - Indigo Classique
Udgivet lørdag d. 10. Oktober 2015
1566 visninger

Nails Beauty

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie