Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Netflix og The Host review

Vi har fået Netflix... Og jeg ser allerede mit liv passere revy for mine øjne, opslugt af film.. ahem ^^" EJ. Det er en fin måde at få adgang til en masse film uden at skulle eje DVD'erne, den del passer mig godt. Det koster, men på den anden side svarer prisen til et sted mellem 1-3 købte eller lejede film i måneden. Den del er vi jo så helt ovre. Det sagt synes jeg stadig det er voldsomt irriterende at man ikke kan se hvad der ligger på netflix før man har tilmeldt sig. Det har holdt mig fra at tilmelde mig i hvert fald de sidste 2 år

Jeg valgte at indlede det nye bekendtskab filmen The Host, det var lige den der sprang mig i øjnene først da jeg var klar til film.

youtube video

Filmen handler om at jorden er blevet perfekte sted med fred og bæredygtighed, fordi en parasit-alien-race, Sjæle, har overtaget vores kroppe. De fleste, that is. Hovedpersonen Melanie er en oprører, en af de sidste rigtige mennesker tilbage. Bortset fra at den begynder med at hun bliver taget til fange, efter et mislykket selvmordsforsøg. Hun får indsat sjælen Wondere (Vandrer) som skal læse hendes minder for at finde de sidste oprører. De fleste mennesker forsvinder, når en sjæl overtager kroppen, men nogle få som Melanie er stærkere og kæmper imod. Og måske er Wonderer egentlig ikke så enig i, at det hendes race gør, er det rigtige.

Det er en interessant idé*. Jeg kunne godt lide plottet og de små twists hist her. Den handlede måske lige vel meget om kærlighed for min smag, men sciensfiction/fantasy-mæssigt set skulle følelser være det som mennesker i højere grad end andre væsner lader sig styrer af. Det ærer filmen, og det kunne jeg godt lide. Så vidt jeg husker var der heller ikke mange tårer fra Wonda's side, så det med at mennesket er det eneste væsen der er i stand til at græde, har historien også æret. Men jeg kan sevlfølgelig huske forkert.

Jeg har ikke læst bogen og ved derfor ikke hvor meget filmen holder sig til historien. Jeg går heller ikke nok op i skuespillerne til at kommentere på deres del af arbejdet - eller resten af crewet for den sags skyld. Jeg kan kun sige at jeg ikke bemærkede noget underligt der fængede mit øje. Sjælenes til tider stive bevægelser og akavede skuespil var jo netop meningen.

Alt i alt var jeg godt underholdt

* Selvom den sikkert heller ikke er helt original, har jeg ikke bemærket den før... Men mange har tillagt Stepeny Mayer creditten for den moderne vampyr med Twiligt-sagaen, hvilket jeg bestemt ikke er enig i... Jeg har sågar læst Historie Bog fortællinger med moderne vampyrer før Twilligt. Derfor tør jeg heller ikke tillægge hende æren af hele dette koncept... Men, det var stadig interessant - og jeg har ikke selv læst/set det før
Udgivet søndag d. 08. Februar 2015
2255 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie