Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

New In - Demin skjorte og Ta-Mig-bælte (sidste fødselsdagsgaver)

Jeg var ude at handle i Bilka sidste weekend med min mor (sidste søndag faktisk) hvor vi også fik de rundstykker og den lagkage jeg missede på min fødselsdag. Og så endte det med at vi fandt lidt fødselsdagsgaver også, mor ledte efter bukser, og jeg skulle have haft et par også, der skulle re-shape mine ben/lår, men det gjorde bare INTET godt for min figur, desværre... Til gengæld stødte jeg på denne rigtigt søde demin skjorte, og de har jo været trend et stykke tid nu.. så længe at jeg er begyndt at synes om det, så jeg skulle da også lige have en Om ikke andet som alternativ til de stive cowboy-jakker jeg hadede at have på som barn, men elskede udseendet af. Dette er en blødere version kunne man vel sige ^^Og så et bælte der helt bogstavligt siger "Ta' mig" - eller rettere "For Heavens Sake please just buy me. Its what you want and what I want". Det er faktisk rigtig læder, og Fris og Company (if I cared), men bare rigtig meget nedsat, så jeg tænkte den kunne være sød til noget blå eller demin, og så ville mor godt give mig den

Bælte der bogstaveligt siger 'Kom og ta mig' eller rettere 'For Heavens Sake please just buy me. Its what you want and what I want'
Udgivet fredag d. 18. Januar 2013
1175 visninger

NewIn Haul Birthday Trend

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie