Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

New In - Just call me crazy catlady

Jeg har fået en ny top... Og den er bare så fed! Specielt når man tænker på at min far og papmor udvalgte den til mig på deres tur til London! Jeg mener, den er jo som taget ud fra den collage af Fashiolista billeder jeg viste på bloggen for et par uger siden, Fashiolista - Crazy Cat Lady. Hvor fedt er det ikke lige? Og så ligner den Fluffy lidt ^^Crazy catlady (or just cat lover) top
Udgivet onsdag d. 03. April 2013
1 kommentar og 2366 visninger

NewIn Fashiolista Mozaik

Kommentarer

CGravatar Cathrine 03 April 2013 18:17

OMMGG!!!!! *KÆMPE ØJNE*
Hvor er den søøøøøøøøøød!
Sorry for mit udbrud, men jeg er forelsket :o

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie