Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

New In - Mere catlady og ingen neglelak!?

Oh my, hvor svært kan det være at samle et kamera op og optage de ting jeg har tænkt mig og har skrevet om? Svært åbenbart (I will do it! Soon! Hopfully?) ... Anyway, jeg tog med to af mine veninder (Tanja og Majbritt) på shopping i onsdags, og det var egentligt ikke meningen jeg skulle købe noget, kun samle lidt flere sponsorgaver til vores 10 års jubilæums stævne Talent Cup på lørdag, meen, med det sagt har i naturligvis regnet ud, at sådan skulle det ikke gå. Jeg er dog stolt af ikke at komme hjem med hverken slik eller neglelak for engangs skyld, så Emil blev ikke engang irriteret over at jeg igen igen igen har brugt penge Specielt ikke fordi når der går sko ind, kan der jo endelig komme et par af mine dødeligt slidt sko, så det blev de (engang) hvide fra Japan - jeg har en sko-samling på vej, og jeg vil inkludere de forældede billeder af dem alligevel, så i kan se hvad jeg mener...

Jeg kom lidt senere, efter at have hentet nogle gavekort fra bowling centret, så skippede en tur i H&M, fint nok. Så jeg var med i et par tøjforretninger, men først i Dachman kom jeg til at købe "lidt". Jeg stødte på røde gummisko og jeg elsker dem, men moden har desværre dikteret at de ikke skulle sælges de sidste par år (i pæn model til pæn pris), så jeg var jubelglad da jeg så dem, og så til 120 kr, det er da til at holde til? Bunden virker meget tyk, så man mærker ikke jorden i dem, og jeg håber det betyder de også holder bedre. De knirker lidt når jeg går endnu, men jeg tror det går over...

Røde gummisko, Gulde likes!
Mine nye røde gummisko


Jeg købte desuden en lædersål (39,-) til dem, til at gøre dem ekstra lækre at gå i, samt mindre stinkende. Og jeg fandt sokker, så jeg må hellere få smidt nogle af de hullede ud nu

Lædersål for at sikre mod lugtende gummi-stof-sko
Sokker, 2 af dem


Endelig stødte jeg på sorte læddersko uden snørre, der vist er beregnet som hmmesko, men fra nu af vil fungere som mine dommere. Der er ikke rigtig nogen bund, så de må da mindst være skånsomme mod kampmåtterne

Lædersko uden snørre
Dommersko!!


Derefter kom vi ind i Trend, og igen, jeg ville ikke have haft noget, men de havde rabbat på varme handsker (nu sæsonen næsten er ovre). Det ene par er rigtig middelalder, game of thrones, Lidsey Sturling agtige, og jeg er helt vild med dem, særligt hvordan de ser ud på mine hænder. Og så et par vanter uden fingre, men med en luffe-hætte man kan trække op, så de er geniale til cykel-vanter

Lindsey Stirling, Game Of Thrones, Middelalder hansker
Cykelhandsker til mig der ikke bryder mig om vante på fingrene...


Ingen neglelak! Men jeg kom dog til at købe lidt magneter med mønstre, jeg satser på at de kan bruges til at lave spændende mønstre i mine magnet-lakker

Ingen neglelak


Endelig var vi, efter et par andre tøjforretninger i Pieces, hvor jeg først faldt for disse søde øreringe. Er de ikke fede? Ligesom dem fra Fashiolista Det er en lille fisk og en kat ^^

Øreringe med fisk og kat


Og så fik jeg fat i lidt undertøj, der ifølge min veninde skulle være genialt til træning, da det skulle være meget behageligere end det jeg bruger nu... hun har ret ^^"

...

Udgivet fredag d. 12. April 2013
2882 visninger

NewIn Fashiolista Beauty

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie