Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

New In - Neglelak og øreringe

I torsdags stod den på firma-bowling efter arbejdet, så jeg nåede faktisk ikke hjem før kl. 9-10 stykker den aften. Men! Inden da blev der lige tid til en lille tur ned i byen/Nørreport Centret, da min kollega Amanda "lige skulle have en ny trøje", og det kunne vi vel godt nå lige efter arbejdet, når vi nu fik fri 16.30, og bowling startede 18.00.

Som sagt så gjort, og så kunne jeg jo lige smutte i Matas og hente min Medlems gave købt fra point-shoppen... troede jeg da. Men systemet er åbenbart noget sløvt med at få alting frem, men forhåbenligt går mine points ikke tabt pga. det. Jeg tog så et smut med ind i H&M bagefter, hvor Amanda til syneladende bare gik en runde, og tog det hun kunne lide, og så købte det, mens jeg selv brugte en del tid på at gå rundt og kigge - og særligt kredse om neglelaks og smykke-afdelingen.

Jeg endte da også med at komme hjem med 2 nye lakker (shh, ikke sige noget til Emil ) og en hulens masse øreringe. Jeg tror aldrig før jeg har købt så mange øreringe på én gang. Og det selv, hvis vi ikke tæller de fede Ear-Cuffs med, meeen, tæller de overhovedet som øreringe? Hvad mener du?

Er Ear-Cuffs øreringe?

Men fede var de i hvert fald. Nu skal jeg så bare lære kunsten at sætte dem på øret, uden at ligne en uartig møgunge der lige har fået en ordentlig overhaling og løft i øret for at sige et eller andet rapkæftet

New In, H&M Neglelak - Active Blue og Je T'aime


H&M basisøreringe, knuder og blomster i sølv, guld og blodstensfarve


H&M ear-cuf's, Angelwing/englevinge, skull/dødning, stjerne og spike

Udgivet lørdag d. 16. Februar 2013
1 kommentar og 2345 visninger

NewIn

Kommentarer

CGravatar Cathrine 16 Februar 2013 09:50

Er rimelig misundelig på dine nye øreringe! Alt hvad der sidder i og på øret syntes jeg er øreringe hehe. Sådan "kort fortalt".

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie