Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

New-ish-in

Jeg antager vi snakker "køb" som i ting-ikke-madvarer. Og jeg antager også at vi snakker noget som rent faktisk er noget frem (31 dage under vejs... efter 15 dage stadig med "Forsendelsen behandles på vores sortingscenter" notat pakke, kom nu!) Jeg kan ikke huske hvad det specifikt sidste var, men i kan få et kig i Ebay New In kassen, og et udvalgt eksemplar, nogle microbeads til "Caviar" negle

Et smug-kig i min Ebay New In kasse

Nail Art Microbeads fra eBay


Blog Challenge for Maj
Blog Challenge hos giz-blog maj 2014 #1 Hvad var dit sidste køb?
Udgivet mandag d. 05. Maj 2014
1 kommentar og 1570 visninger

Challenge BlogChallengeInMay

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 06 Maj 2014 16:20

Glæder mig til at se nogle caviar negle...
Har ikke set prøvet sådan nogen, jeg tror jeg ville pille for meget i dem.

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie