Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

No blog, just update

Jeg har en helt masse at fortælle, men jeg orker det simpelthen ikke i dag. Jeg har nemlig været til karatestævne hele weekenden (wehii superfedt) - så jeg er supersmadret nu. Men jeg skal nok fortælle jer om stævnet i morgen... måske endda i en video Især fordi min venstre arm (der er min parade arm) blev smadret til A-holds træning i mandags (elitetræning jeg udelukkende tog med til for at forberede mig til stævnet). Jeg vred den af led og forstrak den da jeg parerrede et spark. Vred den så af led igen i onsdags da vi til træning øvede kumite (kamp) for at forberede stævnet. Det er meget skidt for jeg nærmest kun venstre arm, da størstedelen af min kamp og min styrke lægger i af jeg er hammergod til at parrere og undgår folks slag og spark. Min arm blev så for 3. gang vredet af led i dag, men det var nu af en anden grund.
Egentlig ville jeg bare fortælle jer om sidens seneste updates, så... smutter igen.
Udgivet søndag d. 18. Maj 2008
2 kommentarer og 1355 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

EGravatar Eeyorenyk 01 Januar 2008 00:00

Åh, jeg hader også bare sådan nogle spamrobotter! De er da noget af det mest belastende... :/
Ved ikke hvilke gæstebøger du har prøvet, men den jeg har, er fra muuus.dk og jeg har aldrig haft så meget som én spambesked i den og har ellers haft den siden Sandra lavede den inden hun lagde den ud som download på sin egen side.

EGravatar Eeyorenyk 01 Januar 2008 00:00

Jamen selvfølgelig da - Tager dit link med, med det samme.

//Eey

(PS. Din gæstebog virkede ikke...)

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie