Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

No, Bloglovin, why you doing this to me?

Well, enten er der en hel verden derude, som er lige så glade for bloglovin, som mig, eller også er der sket et server-uheld, hvilket jeg jo kender liiidt mere til efter min tid i praktik hos Mira Internet, altså det der med hvordan servere fungere Jeg mangler dog stadig mit besøg i MagicLand i kælderen, jeg håber jeg kan få lov til at få et lille kig ind, måske med et kamera

We'll be back shortly, our servers are over capacity and certain pages may be temporarily unavailable. We're incredibly sorry for the inconvenience.

Udgivet lørdag d. 16. Februar 2013
1328 visninger

Bloglovin Server

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie