Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nødder & Kerner - Sunde Hverdags Snack

Som tidligere sukkerafhængig, der stadig kæmper for at holde trangen under kontrol, har jeg afgrænset sukkeret til et par dage i weekenden, da jeg heller ikke helt vil skære det fra. Et andet middel er at stille sulten og slik-trangen med sundere alternative snack. Min favorit for tiden til "ikke slik" dagene/hverdagene er en (måske klassisk?) blanding af nødder, kerner og tørret frugt. Man kan jo i grunden blandet helt som man bedst kan lide det. Min blanding står på skrivebordet ved siden af computeren i en lille glaskrukke, så det hele tiden er let tilgængeligt. Blandingen består for tiden af ristede & saltede peanuts, solsikke frø, græskar-kerner og tørrede rosiner. Ellers holder jeg også meget af banan-chips og tørrede kokosflader.

Græskar kerner, solsikkefrø, rosiner og jordnødder-peanuts som sund snack

Udgivet tirsdag d. 11. Marts 2014
2 kommentarer og 2892 visninger

Sundhed

Kommentarer

IGravatar Ilhja 11 Marts 2014 18:48

Jeg er tosset med papypa (lorte ord)

CGravatar Cathrine 11 Marts 2014 18:49

Hvis man så bare kunne lide alt sådan noget

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie