Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Noget du har spist i løbet af året

En af de retter jeg husker bedst (der var også kyllinge rullerne med tomat-agurk salaten fra begyndelsen af året) var denne nuddel-vok ret med brococoli, rejer og habanero chilli som jeg lavede i december. Jeg havde cravet brocoli SÅ LÆNGE og set en lækker chili-krydret ret med stegte rejer på tv som jeg også var blevet ret fanget af... Den kunne vi nu ikke finde igen, da jeg ikke kan huske hvad produkt den reklamerede for, men what, vi fandt denne anden i stedet, og den var SÅ lækker. Jeg har pillet lidt i den for at få den til at hænge sammen med det vi havde, så den er blevet ganske simpel. Kun de før nævnte ingredienser og lidt olie at stege i. Broccolien skal lige ligge og bløde lidt op i vand først, ligesom nudlerne selvfølgelig skal koges

Nuddelvok med broccoli, rejer og habanero chilli
Nuddelvok med broccoli, rejer og habanero chilli
Nuddelvok med broccoli, rejer og habanero chilli

7 januar, noget du har spist i løbet af året Læsehestens Året der gik - 2014 Fortalt med billeder tema... Og ja, jeg har snydt! Denne kom først på d. 15
Udgivet onsdag d. 07. Januar 2015
1 kommentar og 2010 visninger

2014InPhotos

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 Januar 2015 12:46

Selv om jeg ikke er tosset med varme rejer, så ser det virkelig lækkert ud.. Jeg skal i dag prøve mig med en wok ret ala kylling i karry med nudler..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie