Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Noget om søvn, jeg er på rette vej.

Jeg føler mig til stadighed skide træt. Lidt mindre øm i hovedet end i weekenden og sidste uge. Faktisk kan det ikke rigtigt kaldes hovedpine mere, nu er det vist bare træthed. Så det er super! For jeg var godt nok ved at blive jævnt frustreret over at have ondt i hovedet hver dag den sidste halvanden uge, uden mulighed for at lette på det med piller, som ganske enkelt ikke fungerede.

At det så kommer oven i/i forlængelse af forkølelsen, som også endelig er ved at have fortaget sig HELT (det har længe ikke været forkølelse mere, men mere en stabilt forhøjet snot og slim produktion), hvilket også er skønt! Så mangler der bare trætheden.

Som den typiske karate-vurdering må jeg vel konstatere at min søvn-rytme har været god i begyndelsen af året... fordi den i hvert fald slet ikke var det i sidste uge. Jeg var selvfølgelig træt efter forkølelsen og pga. hovedpinen, men det med at jeg ikke kunne sove overhovedet onsdag og torsdag, på trods af at jeg lå pænt i min seng, hjælper jo ikke på det. I stedet lå jeg de dage med vrangforestillinger hele natten om et eller andet suspekt og forkert den kinesiske regering ville have mig til at skrive en artikel om. Yai, drømmelogik

Fredag gik vi herre sent i seng, så der var selvfølgelig ikke mange timer til at sove i, men jeg tror det hjalp mig til faktisk at kunne sove igen, og så er 5 timers søvn altså bedre end 7-8 timers vrangforestillinger! Jeg tror også jeg sov en 7 timer før søndag, hvor vi også gik for sent i seng (kl. 1) men hvor jeg også fik sovet.

De sidste to dage har jeg så sovet godt nok... men jeg er stadig i underskud. Det syntes jeg på den anden side også jeg var før sygdoms forløbet... Jeg gad vide hvor mange års søvngæld jeg skal have betalt tilbage, før det begynder at føles rigtig godt I det mindste er jeg da på rette vej
Udgivet tirsdag d. 17. Februar 2015
773 visninger

Sundhed SleepDelusion

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie