Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Noo! Ikke det!

Har mistet min mobil i toget (eller rettere bussen, for toget var aflyst og erstattet af en bus)! Hvordan skal jeg dog klare det? Der er i hvert fald nogen der har fundet den, for den er slukket (slår direkte over i telefonsvarer når jeg ringer), og jeg slukker den aldrig selv... Må bare håbe at det er "de rigtige", som er schaufføren eller nogen der har afleveret den til chaufføren, ok ikke "de forkert" som synes det var lækkert med en ny mobil. I så fald ville jeg nu heller ikke forstå dem, for det er ikke en vildt ny og dyr telefon jeg har jo...

Nå, men jeg har ringet ind og efterlyst den, så der er ikke meget mere at gøre, plus jeg er mega træt, så jeg går i seng nu - godnat
Udgivet søndag d. 01. November 2009
3 kommentarer og 1794 visninger

Kommentarer

AGravatar Altair 02 November 2009 18:23

Ej, hvor irriterende at din mobil er forsvundet. Håber der er nogle samvittighedsfulde mennesker, som finder den og giver den til busfirmaet som du skriver.

- Altair

IGravatar Ilhja 02 November 2009 22:20

Det er ejg ked af at høre. Ved heller ikke hvordan jeg skal komme igennem dagen uden mobil. Og bare tanken om at andre kan rode ens ting igennem er bestemt ikke rar

RGravatar Rikke 04 November 2009 18:39

jamen tak XD

Jeg kunne ikke selv se at den var blå pga. hævelsen + jeg netop ikke rigtigt ville se realiteterne i øjnene XD det er jo bare det dummeste at gøre, men alt det med køreprøve osv. gjorde jeg bare ikke havde lyst, for var jo bange for at det var værre - hvilket det jo så også var men jeg overlever. Passer min fod og så kan jeg forhåbentligt få kortet inden jul

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie