Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Noticed the Header?

Da jeg lancherede det nye (ret minimalistiske) design var det egentlig ikke meningen at der skulle være en form for header. Da en header blev meldt savnet som et konstruktivt forslag i forbindelse med at designet venligt blev kritiseret som upersonligt fik det lov at rumstere rundt i baghovedet - med denne idé til følge. Håndtegnet og skitseagtiv med vilje, da jeg elsker den stil. Det er også derfor at jeg ofte ikke kan "nænne" at gøre en tegning færdig, fordi det ville ødelægge skitse-looket. Er det underligt?

Livet i guldfiske perspektiv


Headeren forestiller en rolig, tænkende Gulde (ja, mig altså) med et vinter-guldfiske tema med sweater og snefnug i bobler... samt en Fluffy-mis på en stabel bøger, som ikke er videre imponeret Min figur blev dog mere manga-agtig end det var intentionen, som det ses på den originale post-it-note skitse, men jeg kan nu også godt lide denne version. Men sammenlign selv - hvilken version foretrækker i? Hvis man ser bort fra den sluppy hale selvfølgelig, og at Fluff ikke er kommet med endnu - og husker at det var en hurtig skitse, hehe

Header vs 1


Udgivet tirsdag d. 09. December 2014
4 kommentarer og 1540 visninger

Tegning

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 09 December 2014 23:25

Synes det ville være en rigtig fin header..
Nu ved jeg jo ikke om du ønsker min helt ærlige mening eller.. men du får den alligevel.. ha ha
Jeg synes størrelsen er ret sær, men det er nok fordi jeg er van til de mere aflange og smalle.. Men det er så også det eneste jeg lige skal vænne mig til..
Ja og så fangede mine trætte øjne lige den gule farve på feks links, den er lidt skarp når man er rigtig træt..

Krammer <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 12 December 2014 13:43

Det er altid godt med lidt respons Og din ærlige mening er da klart at foretrække, jeg opfordre jo lidt til det skulle jeg mene. Hvis dette var din ærlige mening har du også en super fin måde at udtrykke det på - det hele er jo konstruktivt Mht. skrappe farver, ja, det var vist et hængeparti fra tidligere designs jeg ikke har fået kigget igennem før ^^"

IGravatar Ilhja 11 December 2014 17:40

Jeg er enig med Jeanette, størrelsen virker ikke helt så godt.

Jeg kan godt forstår at du gerne vil have en header, selvom jeg godt kan lide dit minimalistiske stil.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 12 December 2014 13:44

Tak for respons! Når i nævner det, kan jeg godt se den virker lidt underlig. Det tænkte jeg af en eller anden grund ikke over, da jeg baksede med at få den til at sidde rigtigt (hvilket jeg dog synes var lidt besværligt, nu ved jeg hvorfor).

Jeg er på en gang sådan lidt "skal - skal ikke" omkring headeren. For oprindeligt var det ikke ideen. Men jeg kan godt se nogen kan finde bloggen for nøgen hvis de ikke er vant til det minimalistiske. Og nu hvor den er der, synes jeg egentlig også den er fin.

Men det er også min største minimalistiske udfordring. Jeg har nemt nok ved at forhindre nyt rod i at komme ind (synes jeg selv, i hvert fald) men det at give slip på det jeg har, som er ubrugeligt, men stadig noget jeg jo har og måske har haft længe? Den er sværere.. Særligt hvis det ikke er sådan lige til at erstatte, fordi det måske mest handler om hvor jeg har det fra og ikke hvad det er ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie