Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nu er det officielt...

... nogen har hugget min mobil. Som jeg skrev forleden dag mistede jeg den i bussen, og ringede til den senere om aftenen i håb om at jeg alligevel havde fået den med. Men da jeg ringede var der øjeblikkelig telefonsvarer, hvilket betyder at den var slukket... og da jeg ALDRIG slukker min mobil, og den var nyopladt, betyder det at nogne havde fundet den. Da jeg ringede ind til ariva i dag, havde de ingen mobil der... hvilket betyder at de ikke har afleveret den, grrr!

Nå, men jeg må vel bøje mig og gå over til min far i aften og punge ud til ny mobil og sim-kort... suk, jeg synes der skal smides penge til alle vegne
Udgivet torsdag d. 05. November 2009
993 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie