Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Nu er praktikken skat slut (citat)

Lige et citat fra igår

Chefen: Nåh, nu er der jo ikke så lang tid til du ikke er her mere, der er jo under en måned nu...
Mig: Jah, det er sådan set i morgen...
Chefen: Nej!?
* sær stemning og latter over hele kontoret *

De har åbenbart fået plottet ind i kalenderen at jeg skulle være der til engang i april, meeen, så er det bare somom der ligger den her eksamens-aftale, som godt nok siger jeg skal til eksamen i det jeg har lært i praktikken sådan... nu... på mandag

Puha, jeg kommer til at savne det.. Synes faktisk jeg er faldet helt godt til, og det er nogle virkeligt rare folk der er herude - også lidt sære, men på den fede måde, i ved, den nørdede måde. Snart er fremtiden igen usikker ...
Udgivet fredag d. 22. Marts 2013
2 kommentarer og 822 visninger

Quote

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 Marts 2013 21:15

Hvor er det dejligt at det har været en god oplevelse..

GGravatar Gulde 28 Marts 2013 14:14

Jeps, det er altid fedt når man finder et sted hvor man føler man er sammen med ligesindede - som et hjørne af nettet, eller klassen på en uddannelse man bare klikker med - jeg har prøvet det hele nu

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie