Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nu er rapporten da på plads

Nå, så lykkedes det os endelig at få rapporten gjort færdig. Afleveret, jah, jubii!

Rapport

Min gruppe og jeg har kørt på højtryk de sidste par dage, for at nå at gøre vores eksamens projekt for første år færdig til tiden, for pludselig viste det sig at vi blev nød til at lave en hel masse vi ikke havde regnet med. Der var også rapporten, som vi jo nok ikke har været heeelt gode nok til at holde styr på. Så det tog et py(amas)-party af en slutspurgt på skolen at blive færdig. Ingen nattesøvn, men til gengæld en masse hyggeligt samarbejde, og spændende oplevelser.

Fx. kan jeg jo nu sige, at jeg har prøvet at overnatte på ErhvervsAkademiet Og vi fik "afprøvet" vores studiekort, da en vagt med en sød labrador kom rundt og tjekkede skolen - så har de også prøvet at blive brugt.

Og bedst som vi var i gang, besluttet Michal at lette stemningen ved at afspille dette nummer!?!

Edit: Requiem for a Dream... (videoen er ikke længere tilgængelig)

Der var også flere på skolen, så i det mindste var vi der kun fordi vi stædigt insisterede på at læse korrektur - heldigt nok, da der manglede en del kilder og sådan noget.
Udgivet fredag d. 08. Juni 2012
2 kommentarer og 2194 visninger

MMD Skole

Kommentarer

IGravatar Ilhja 08 Juni 2012 17:01

Dejligt at det er afleveret. Holtbjerg børnehus? Er det den på Valdemartsvej eller Thyrasvej? Jeg håber de bliver glade for produktet

GGravatar Gulde 11 Juni 2012 09:57

Det er den på Valdemarsvej, og jeg tror da de bliver glade for det. Men vi har planer om at skulle arbejde lidt videre på det i sommerferien - bla. lave noget database, så vi ikke skal lege administratere hver gang de vil have rettet et eller andet ^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie