Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ny funktion i firefox

Åh ja, og så opdagede jeg netop en ny funktion i FireFox, som i den grad forbedre mit hjemmeside "kartotek" eller hvad man nu skal kalde det. Det er ikke alle sider, som jeg gentagende besøger, der er linket på min linkside. Især ikke de engelske og tyske. Så jeg har sådan en lille liste under mine bogmærker, med sider jeg af og til besøger (også dem der er linket på min side). Men nu til føromtalte nye funktion! Det er nemlig sådan, at når man nu peger på et link, så dumper der et lille screenshot ned, hvilket hjælper mig til at huske hvilken side hvad er - og desuden ser godt ud. Jeg kan forresten kun anbefale det system, men bedøm selv ^^ Forresten må jeg hellere lige nævne, at siden (microcut.dk) som vises, står en tand over mohel.dk som jeg er inde på - jeg kom bare til at klippe den linje fra på billedet.
Forresten viser dette også en anden ting. Nemlig hvor stor virkning det kan give, at have et faveicon på sin side, som i kan se TheBlackPearl.Dk har det.
Udgivet torsdag d. 11. December 2008
6 kommentarer og 2354 visninger

Tech

Kommentarer

SGravatar Simone 12 December 2008 09:10

Jeg er sku meget beæret over at du tjekker min side Wee... Og det er sku da et smart system du har fundet ud af Ö Det skulle man vidst overveje at få fat i ^^,

GGravatar Gulde 12 December 2008 10:23

Hehe, kunne svare det samme tilbage ^^

Men ja, et system som sådan er det egentlig ikke - bare browseren firefox. Jeg mener i hvert fald ikke jeg har installeret noget ekstra. Og så er det ellers bare bogmærker jeg bruger

SGravatar Simone 12 December 2008 13:20

Nååeeeh for satan! Nej okay.. jeg bruger IE XD Såe.. får jeg ikke meget glæde af at vide egentlig så XD damn,.

GGravatar Gulde 12 December 2008 15:30

Bogmærker kan du nu stadig bruge, og firefox er freeware (gratis, og kan hentes på nettet) - desuden kan man sagtens have flere browsere på sin pc, jeg har fx 3

IGravatar Ilhja 12 December 2008 22:43

Hey link til mig^^ Nice
Ikke så mange der kommer forbi så det er da nice at falde over en tilfældigt^^

Forresten den der tutorials guide du har, det er fair nok. Der var ingen der deltog i den dengang jeg havde den og så stoppede jeg med alt der hed konkurrencer på min side så bare det er dejligt at den lever videre fordi det er nu en "dejligt" konkurrence

SGravatar Simone 12 December 2008 23:54

Ahh ;D ja jeg har også 3 browsere på min com Well... vil lige kigge på nettet omkring det så

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie