Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Ny serie - Empties, expires & outs of the month

Lets face it, jeg er ingen beauty-blogger, og bliver det nok heller ikke. Det er bare ikke min primære interesse... Ikke desto mindre er det dog en interesse, som så mange andre piger elsker jeg at prøve skønhedsprodukter, makeup og lignende. Og jeg følger med i en hel masse beauty-kanaler rundt om på nettet, men hovedsagelig via blogs og youtube. Jeg har længe gået med en lyst, til at foretage reviews af produkter, liggende i maven, men mange gange bliver det dog ikke til noget fordi... tja, enten fordi der ikke er overskud, eller fordi jeg ikke har nok at sige om et produkt, til at jeg synes det er et review værd... Særligt fordi min oprindelige tanke, var at lave video-reviews, og den slags er krævende. Men, som sagt er jeg også efterhånden faldet over en del gode bloggere, som jeg følger, og en af dem er Celina's "Fabels in fashions". Særligt en speciel serie hun kører, har vagt min interesse, nemlig hendes Empties-serie, fordi hun på én gang formår at hold track på hvad hun får brugt, viser hvilke produkter hun bruger meget, samt får gennemgået hvert produkt i et lille minni-review og overvejet om det er værd at købe (eller genkøbe). Og... jeg kunne godt tænke mig at prøve noget lignende hér på bloggen Dog med et twist af Expires og Outs for produkter der udløber i holdbarhed, eller er så ringe, at jeg ikke vil byde mig selv at tømme dem

Første gang, vil dog være liidt anderledes, da det vil være en slags opsamling for alle de tomme emballager jeg har samlet og gemt til review-formål gennem længere tid - men som jeg nok ikke kommer igennem. Nu gider jeg ikke gemme dem mere, så here gores

Tidligere Empties


Matas - Hår Spray: Tja, hvad kan man sige, den virker jo udemærket... Jeg kunne nok godt købe den igen. Jeg har ikke rigtigt forstand på hår spray ^^" EMPTY!
Ingredienser: Alcohol Demat, Butane, Propane, Aqua, Va/Crotonates/ Neodecaoate Copolymer, Isobutane, Amininomethyl Propanol

Matas - Aloe Vera og panthenol Læbe Balsam: Elendig, elendig, elendig, andet kan der ikke siges. Der står bag på produktet, at de anbefaler at have den på dig hele tiden, hvilket kan skyldes, at det ødelægger dine læbers naturlige fugtbalance, og i stedet gør dem afhængige af produktet. Jeg havde en periode med VIRKELIGT tørre og dårlige læber (siden sprukne og blodige), og der opdagede jeg, at jeg skulle påføre produktet hver andet menut, og efter kort tid tørrede det ind, og efterlod mine læber i endnu dårligere tilstand end før! Det vil jeg ikke byde mig selv, så det blev en OUT!

Matas - Collegan Læbe Balsam: Faktisk det samme som Aloe Vera varianten... denne har dog et ekstra shimmer farve, som gør læberne sådan lidt fine, efter den er tørret. Det kan dog ikke veje op for den dårlige virkning, så stadig OUT!

The Body Shop - Japanese Body Butter (sample): En af de få af deres dufte jeg kan lide, måske fordi den ikke dufter så meget af mad ^^" Den er dog lidt tynd i konsistensen, men jeg kunne godt finde på at købe den i fuld størrelse. EMPTY!

The Body Shop - Mango Body Butter (sample): En undtagelse blandt mad duftende, og en der endda fungere nogenlunde med min hud. Jeg er dog kommet i tvivl om hvorvidt det var Mango eller fersken jeg havde fået, men tror det var mango. Den kunne jeg godt finde på at købe. EMPTY!

Van Gils - Her Aura Body Lotion: Som lotion ved jeg ikke hvordan den fungere, har ikke rigtigt bemærket nogen forskel ved at bruge den, men duftmæssigt har den jo understøttet min parfume. Så hvis man kunne få den alene (uden parfume til, for den har jeg nok af) kunne jeg godt finde på at købe den igen... af duftmæssig årsag. Men jeg er ikke helt fyr og flamme efter den. EMPTY!
Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Parfum, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, PEG-40 Hydrogeneated Castor Oil, Hydrogenated Polydecene, Benzyl Benzoate, Bezyl Salacylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ioneone, Limonene, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide

Nuxe - Crème Nirvansque (R) Enrichie: En meget fed ansigtscream, meget drøj. Den virker sikkert godt, men jeg brød mig ikke så meget om den. Hvad angår effekt, var der ikke rigtigt nok produkt i prøven til rigtigt at mærke noget. EMPTY!

Origins - High Potency Night-A-Mins Tm: Modsat Nuxe prøven, var jeg til gengæld vild med denne! Jeg ville være helt vild efter at få fat i den rigtige størrelse, men er dog lidt tøvende da den lille-bitte krukke er meget dyr. Men den føles RIGTIG lækker på huden, og har en fin aroma og kosistens, lækker at påføre. Jeg bilder mig endda ind, at jeg kunne mærke en fugtigere lækrere hud om morgenen, efter at have brugt den. Så jeg kunne sagtens finde på at købe den, men.. den ER altså ret dyr. EMPTY!

Er der et produkt du gerne vil have et nærmere review på, må du gerne skrive, så skal jeg se hvad muligheden er ud fra hvor meget jeg ved, eller om det er muligt for mig at skaffe mere, hvis det var noget jeg kunne lide.

Serien Empties, Outs & Expires er inspireret af en af mine favorit beauty-bloggere: Celina fra Fabels in fashions
Udgivet søndag d. 02. December 2012
3363 visninger

Empties Beauty Matas TheBodyShop VanGils Nuxe Origins Creame Hair

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie