Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyhed - En pige fik tæv pga udhænging på nettet

Så er det altså gået galt for en hater. Jeg hørte om det i morges, da de havde et indlag om det i P3 nyhederne mens Emil kørte mig op på stationen: Et ungt svin af en pige (antageligt) som har lavet en anonym Instagram konto, og brugt den til at ligge billeder op af andre piger, og tilsvine dem ved blandt andet at kalde dem ludere.

Et eksempel på en af de udhænge, en 16 årig pige, er som følgende:

"Her er en rigtigt fed hore, og jeg mener bogstaveligt 'fed'. Hun er den største opmærksomhedshore, og hun spreder benene for alt, hun kan få. En fyr, hun har haft sex med, beskriver, at han måtte have et landkort for at finde vej. Mine damer og herrer, her er koen og horen Ebba Alkehag"


Det er jo stygt og ynkeligt skrevet, og derfor også klart at det vil føre til optøjer, hvis ophavsmanden bliver fundet. Og det blev hun. Udpeget og udsat for vold af flere hundrede unge, der ventede på hende efter skole. Voldsomt!
Det blev jeg dog først opmærksom på, da jeg kom hjem fra skole, og tilfældigt bemærkede først ét (af Janni Kristensen), snart flere (Amanda's weekly life) blogindslag der handlede om det. Ifølge dem skulle da endda have lagt kæmpe hårtotter på jorden after kampen, der endte med alle-mod-alle. (NoteToSelf: man skal ikke lade sig friste af interessante artikler når man kommer hjem fra skole, men straks gå igang med arbejdet, så man ikke lader sig fører ud på et sidespring som dette...)

Vold er aldrig den korrekte løsning på et problem. Ikke hvis man spørge mig. Spørgsmålet er, om fængselsstraf til gengæld er? For efter min mening står de alle til en fængselsstraf - flokken, fordi de har begået vold, og pigen, fordi hun har misforstået ytringsfriheden, og begået injurie i stor stil. Måske giver det ikke ligefrem fængselsstraf, men i hvert fald nogle hulens store bøder:

Straffelovens paragraf 267:
Den, som krænker en andens ære ved fornærmelige ord eller handlinger eller ved at fremsætte eller udbrede sigtelser for et forhold, der er egnet til at nedsætte den fornærmede i medborgeres agtelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 måneder."


MEN! Det vel at mærke kun hvis det faktisk ER hende der er rygtesprederen. For ifølge en artikel+indlag fra TV2, erklærer hun sig usykldig og falsk anklaget, og hvis det er sandt, er den voldelige episode jo ikke bare skammelig, den er også sørgerlig. For er de sandt, er hun blot én af dem, som er blevet hængt ud. Måske endda den første, og så blev hun blot anklaget, som straf for at hun sagde, at hun ville gå til politiet med det

"Jeg tror, at de spredte rygtet om, at det var mig, fordi jeg skrev til dem, at jeg ville anmelde dem til politiet for at skræmme dem. Jeg skrev, at jeg havde deres IP-adresse."

Og så spørger I hvad jeg synes? Jeg synes det er sørgeligt... det hele. Det er sørgeligt, at der er nogen der ikke har mere respekt for sig selv eller andre, end at de vil spilde deres sørgelige liv på at gøre andres lige så surt. Der er jo tale om en af de berømte haters, særligt hvis hun ikke har lært noget af det (den store offentlige gang tæv), og, som bloggerne antyder, blot har oprettet en lignende udhængnings konto på Facebook.

Denne pige lever dog stadig og dagen efter dette (altså idag, dette skete igår) har hun lavet en magen til profil bare på facebook.


Hvad enten det alligevel var hende, der selv oplevede den, eller den rigtige ophavsmand/kvinde sidder og gemmer sig derude et sted, og blot har hørt om det.
Det er sørgeligt, at en så stor flok mennesker, bliver så pressede af en rygtespreder på nettet, at de ser sig nødsaget til, som eneste løsning, at stimle sammen for fysisk at tæve hende, de tror har skylden for det.
Og det er sørgeligt, at de ikke selv så det forkerte i det. Sørgeligt...
Udgivet onsdag d. 19. December 2012
2246 visninger

Reply News Reaktion Mobning Haters

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie