Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt år, ny brille

youtube video

På forhånd - undskyld for lydene og de forstyrrende streger på billederne. Jeg ved ikke lige hvad det går ud på... Kan ske der skal repereres noget.
Udgivet mandag d. 23. Februar 2015
4 kommentarer og 2372 visninger

Vlog Video

Kommentarer

Gravatar 23 Februar 2015 14:26

Helt klart nr. 3!

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 Februar 2015 00:41

Jeg er normalt ikke sippet med billede kvalitet, men den der video kan jeg ikke se. Jeg måtte stoppe efter kun 10 sec, fik virkelig ondt i øjnene af det flimmer og den der lyd var for irriterende.. ha ha

Nu har du ikke bedt om min mening, men du fik den alligevel
Knus <3

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 24 Februar 2015 07:44

Jeg er godt klar over det, var selv frustreret over det, da jeg redigerede den - der må jo være noget galt med kameraet. Det er ikke så slemt i dagslys men den klikker stadig en del når den fokusere... Jeg ved ikke om det er dårligt lavet eller den er blevet slit på en eller anden måde. Så det er helt okay du skriver det Selvom det selvfølgelig er ærgerligt det skal være

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie