Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt design og flop-koncert

Wo-wo-wow, så fik jeg sørme taget mig sammen til at skifte desing Og det blev lavet efter Anne-Marie's krav og idéer, hihi. Det skulle være lille, men ikke for lyserødt, og der skulle være sommerfugle på. Men hmm... jeg ved ikke... jeg skal nok lige vænne mig til det tror jeg. Ikke fordi jeg ikke synes det er blevet flot, jeg er bare blevet vandt til at se den lyseblå farve tror jeg, hehe.

Men hvad synes i om designet?

Vil gerne hører kommentarer.

Derudover har jeg ikke så meget at fortælle i dag. Eller jo, dvs. der er jo selvfølgelig det med den koncert i går. Det viste sig at være værre end jeg havde frygtet. Puha, en rigtig øv'er. For det første viste det sig at være et gratis arrangement, så den første halvanden time gik med "reklameindslag" fra diverse sponsorer. Og Bootles viste sig at være et wonnabe-tørfisk band (i hvert fald da danskeren Ib var med).
Men endelig blev lyset i salen tændt igen, og folk begyndte at vandre ud. "Yes yes yes" tænker Gulde så Men det viste sig at være fortidligt at juble, for få minuter efter blev vi kommanderet ind igen af højtaler-diktatoren
Og så var der et laaaang skoleagtigt foredrag om Beatles (på engelsk :G24 og derefter gik Bootles på igen, denne gang som wonnabe-beatles. De var dog ikke Look-a-like. Men jeg må indrømme, jeg sov. Jeg kunne simpelthen ikke holde mig vågen, for jeg kendte ikke ét eneste af de numre de spillede. Jeg kender stort set intet med Beatles (kælderspillende-hippier (på den ufede måde) er ikke lige mig). Det blev min mor helt vildt sur over, altså det med at jeg sov, for hun så det som en demonstration (hvad det nu ikke var :G12.
Og så var der igen en kort pause. De da var klokken 10, og vi havde været der 3,5 timer, og det var meningen vi da skulle være færdige, så vi kunne komme hjem. Det var vi bare ikke. Arrangementet (med flere ukendte sange... jeg kendte 3 af dem i alt, og kun én kunne jeg noget af teksten på) skred 1,5 time i tid! Så vi kunne først kører hjem igen halv to-v, og var først hjemme lidt i tolv. Øv hvor var jeg gal. Især fordi der tilsidst var blevet så varmt oppe hvor vi sad, at det ikke var til at få luft, og alle drikkevarer var selvfølgeligt mega-dyrer (hvis man da kunne nå frem til baren i pausen). Og jeg endte med at få så ondt i ryggen af at sidde stille, at jeg var nød til at vride og vende mig på stolen for at holde det ud (hvilket min mor også antog for demonstration ulk

Jeg kan så bare ikke lige huske om det er et slag eller spark hun lige har lavet" width="194" height="134" border="0" align="right">Alt i alt en rigtig øv aften - øv øv øv! Jeg ville 10 gange hellere have været til karate. Apropos karate, gæt så hvem der snart skal til stævne Nemmerlig, det skal denne lille guldfisk Jeg glæder mig faktisk helt vildt. Især fordi min mor har lovet at betale de 200 kr det koster, og som jeg ikke har (stakkels fattige student!) Hendes eneste krav er, at jeg ikke må stoppe til karate hvis jeg får bank - eller rettere, når jeg får bank. Det er jeg nemlig ret så sikker på at jeg gør, for jeg er stadig ikke for god til det der med at slå, og man kan altså bare ikke få point for en god parade :weard: Pokkers, hehe, for ellers havde jeg helt sikkert vundet. Der er ikke nogen til karate der er sluppet igennem mine parader i laang tid (selvom de sommetider misforstår og tror de har ramt mig i maven, når de rammer min blokerende albue ).
Men anyway, så vil jeg se om jeg kan tvinge mig i form til d. 25 maj hvor jeg skal afsted - hvis jeg altså får lokket Emil til at melde mig til. Det skal nemlig gøres senest i morgen, og der kommer jeg jo ikke til karate (da jeg skal besøge min x-efterskole).

Huha, jeg havde da en del at sige alligevel! Men nu vil jeg stoppe min plapren, så... "see yea fowks"
Udgivet tirsdag d. 29. April 2008
1418 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie