Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt design, yey

Så, efter lang tids henlæggelse i ukreativitetens mørke, er det nu endelig lykkedes mig at slippe af med påskedesignet, hurra Jeg har bare ikke kunne tage mig sammen før, jeg har kun haft små idéer, som hurtigt er blevet droppet igen. Jeg er blevet inspireret af diverse sider, men har desværre været på nippet til at lave grove kopier af deres designs, fy, ikke pænt. Men jeg tog mig heldigvis i nakken i sidste øjeblik - håber i vil kunne lide dette nye designs, ellers, så husk på at i bare kan skifte tilbage til et af de tidligere designs, nu jeg er begyndt at skinne (altså bruger flere designs). Tjek hjælpesiden (ikonet med spørgsmålstegnet ved siden af flagene), eller find siden under 'Siden / Domain'
Udgivet torsdag d. 14. Maj 2009
7 kommentarer og 1654 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 14 Maj 2009 22:24

DEt ser rigtig fedt ud^^

BGravatar Belinda 16 Maj 2009 09:58

Flot design søde! Lyst og behageligt.. *S*

GGravatar GiZmo 16 Maj 2009 14:15

Hi.. My new domain is up.. So would you please change my link from www.gizzer.dk to www.gizmos-blog.com and change the qlink-buttom (if you use that).. Thanks.. [copy&pasted]

FGravatar Fidla 16 Maj 2009 16:27

Elsker dit nye design. Super lækkert i farverne. Enkelt men friskt

DGravatar Duni 16 Maj 2009 23:47

Hej
Det er et superflot design du har lavet <'33

IGravatar Ilhja 18 Maj 2009 15:03

Syntes jeg nu bestemt ikke^^

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie