Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt fra det svendske

Det lykkedes mig at at finde Wi-fi herovre Så i kan lige få en lille update... Stævnet gik nogenlunde godt, jeg blev indrullet som dommer først på dagen, og dømte karate kampe (men mest kata) frem til kl 14.00, og skiftede så til karategi og katabælte selv. Ikke helt efter reglerne åbenbart, men man kan ikke både have et stævne med senior deltagere, coaches, trænere, officials og dommere på én gang, hvis man kun må være én af delene, eftersom det ofte er én og samme person.

Kata gik selvfølgelig ikke så godt. Havde jeg vist de kørte med opsamling havde jeg måske haft en chance, så jeg kunne vælge den bedste kata til sidst, da vi pludselig ikke måtte lave samme flere gange selvom det stod på invitationen? Sådan skulle det ikke gå, så hverken i kata 5-1 kyo eller open (senior female) blev det til noget. Derefter kørte vi team kumite (jeg i gruppe med Gitte og Tanja), og siden Senior Female -61 kg (ja, de ville ikke flytte mig alligevel, men lod mig stille op uden indvejning nu jeg kom som dommer først (måske uanset det også)), så det var fint nok. Sølv i team og bronze i individuel Og fuld dommerløn Og ikke mange skader/mærker, så det var lækkert!! Ikke udover de dér kradsmærker på hals og når øje for hende min modstander der var ved at kradse øjnene ud på mig ved at lave åbenhånds teknikker til mit ansigt... Hvilet i øvrigt også er forbudt, men det blev vist ikke set før bagefter.. Så meget for ikke at pive! Hvis man ikke gør det, ser de det jo ikke?

Nå, men alt i alt en god og hyggelig dag blandt gode venner Håber i har en god weekend derhjemme også

Foto fra stævnet - BushidoOpen 2013

Udgivet søndag d. 12. Maj 2013
1926 visninger

Karate Turnement

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie