Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt indretnings projekt - Sættekasser

Se hvad jeg har fået fat i 2 stk. sættekasser indkøbt fra Rema 1000 til bare 60 kr. stykket Så er det snart slut med nips der "flyder" på hylderne, og råber op som potentielle Fluffe-har-brug-for-akut-hurtig-underholdning-vælter-noget-ned genstande. Jeg tænker mig at de skal hænge i stuen, på højkant og så ellers hænge sammen, men dog lidt forskudt af hinanden i højden. Engang senere vil jeg måske male dem i en lys farve, og beklæde dem indvendig med sort/hvidt dekorationspapir i et ikke-for-voldsomt mønster, da det jo ikke er kassen, men dens indhold der skal have opmærksomheden...

Mine to nye sættekasser

Sættekasser fra Rema 1000
Fluffy undersøger sættekasser

Udgivet mandag d. 11. Februar 2013
1 kommentar og 3363 visninger

HomeProject Indretning

Kommentarer

IGravatar Ilhja 11 Februar 2013 07:31

de er rigtige fine

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie