Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nyt skrivebord - for og imod

Jeg går og drømmer om et nyt skrivebord for tiden. Jeg drømmer om en masse nye ting faktisk (list to come), men samtidig er jeg klar over at meget af det er ting jeg har lyst til, og ikke ting jeg reelt har brug for. Som nu skrivebordet. Jeg har jo et egentlig et skrivebord. Og det er ikke (som Emil's kontorstol i dag) ved at falde fra hinanden. At jeg aldrig rigtig har været tilfreds med det, og at det var lidt af en nødløsning betyder jo ikke noget, det er der. Men så alligevel. For jeg har siden jeg fik øje på et par andre DIY skriveborde vist at det var noget i den stil jeg gerne ville have. Og jeg tror jeg er kommet frem til min ideelle kombination... En bordplade og to reoler... simpelt, men stadig genialt egentlig. Der er masser af muligheder for opdatering, eftersom reoler og bordplade jo kan skiftes ud som man lyster, så jeg kan få det helt som jeg vil have det Det vil også være lettere at flytte, omend knap så nemt at skubbe omkring i lejlighedden, men den vil være lettere at støvsuge under, da der kan plantes høje ben, så det vil ikke kræve så meget flytning. Og den kan organiseres... Med andre ord kan jeg sagtens finde masser af grunde til at det egentlig vil være okay... i ved, hvis man har pengene. Så jeg besluttede mig for at lave en liste med for og imod-punkter ganske enkelt for at se hvordan stillingen ville blive

Fordele


 • Nemmere at organisere og nå (bruge) ting (fordi reolerne er mindre dybe end den nuværende).
 • Vil være nemmere at flytte (kan skilles)
 • Nem at lave om på (udskiftelige dele)
 • Vil "holde" længere... bordplade kan evt. skiftes ud..
 • Jeg vil ikke skulle åbne skabet for at nå indholdet af skuffen...
 • Bordbenene vil gøre det nemmere at få gjort rent under
 • Der vil ikke blive problemer med at få skrabet de ting Fluffy skubber ind under det nuværende skab på skrivebordet ud igen...
 • .. ergo vil der være mindre behov for at flytte rundt på bordet.
 • Den vil kunne skubbes helt op af væggen, så tingene ikke ruller ned genne sprækken mellem væg og bord.
 • Den vil være mulig at placere midt i et rum såvel som i siden, da den vil være fin fra alle sider
 • Hylden i højre side vil være et perfekt sted at ligge min håndtaske


Ulemper


 • Hylderne (som jeg har udvalgt) vil være en my for små til A4 ringbind, men kunne i teorien bare stikke lidt udenfor... eller stille dem på en anden reol
 • Har ingen skuffe... Men kontor-tingene kan stå direkte på hylden (tilgængelige) eller ligge i en let tilgængelig kasse eller bakke == mere organiseret...
 • Det vil koste
 • Det "gamle skrivebord" er ikke så gammelt, og kostede 500 kr :/ Men det vil måske kunne sælges for lidt
Udgivet onsdag d. 11. Juni 2014
1 kommentar og 1819 visninger

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 11 Juni 2014 12:54

Lyder faktisk ret cool, dog ville jeg være ked af mangel på skuffer.. bla. fordi jeg hader at tørre støv af på hylder.. Alt bliver hurtig støvet.. Jeg ved at næste gang jeg skal købe noget nyt opbevaring, så skal det være med skuffer eller skabe.. Jeg har selv et kæmpe skrivebord stående i vores soveværelse, men det bliver aldrig rigtig brugt som skrivebord.. ha ha.. Dog vil jeg ikke ud og investere i nyt lige nu, da jeg håber vi finder noget andet at bo i inden for 1 års tid..

Knus <3

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie