Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Nytår er nært

Så sad jeg lige og rodede runt på min pc, og stødte helt tilfældigt på en bunke af mine asorterede noter, og én af noterne indeholdt sikkerhedsrådene for nytårs aften. Nu skal jeg holde nytår hjemmefra, hvilket næsten må være første gang. Jeg skal ud til min Klump og holde fest med en stor flok af mine venner. Og jeg skal godnok ikke selv fyre af (det skal Emil til gengæld ). Men jeg tænkte jeg lige ville poste dem her, selvom de fleste vel har fået tudet ørerne af med dem i folkeskolen, hehe.

6 gode sikkerhedsråd til nytårBrug altid beskyttelsesbriller!
Køb og lav aldrig ulovlig fyrværkeri!
Hold aldrig fyrværkeri i hånden!
Kast aldrig fyrværkeri!
Gå aldrig tilbage til en fuser! (vent mindst 5 min)
Brug altid en bærepose til fyrværkeri!
Udgivet tirsdag d. 30. December 2008
1021 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie