Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

#Ønskeseddel no. 8

Hvis man vil til at afkræve ønskelister, må man vel også selv kunne levere? Og jeg er blevet spurgt, og jeg skal til at have spurgt. Suk... hvorfor virker gaverriet allerede mere som en opgave?  • Oplevelser: Museumer, dyreparker, biografture, badeland, rejser, wellness etc. og generelt påskud for at være sammen med venner/familie og være glad.
  • Nye hovedpuder til sengen
  • Låg til microbølgeovnen


This could be fun too...


  • Ekstra batteri (eller 2) til kamera
  • Nintendo & Pokemon spil
  • Samurai stol så jeg kan sidde i mine foretrukne sidestillinger uden at smadre led og blodomløb Fx fra ebay
  • Cosmic Catnip Boubles til mig Fluffy
    Fra fx ThinkGeek eller Petworld
  • Anden lille billig bolig med egen vaskemaskine... (og opvaskemaskine) hahaha
På sidste ønskeseddel


På sidste liste stod der en masse ting til Fluffy, som jeg tror går noget i glemmebogen igen nu. Altannettet er knap så interessant i kulden (og det fungere jo strengt taget uden), og dørklokken? Nu ER døren jo smadret, og jeg regner ikke med at være så heldig at vores næste bolig passer sammen med sådan en. Transportkassen fik jeg af far (yei!), og låsen til køleskabet har jeg selv konstrueret.

Ikea billedhylder er jeg nu lidt on-off på - de kunne være fine at have oppe, men det kræver så at vi vil lave flere huller i væggene, og der er jo noget stemning for at findet et andet sted. Så er det vel dumt med flere huller? Rammerne har jeg købt. Det samme med ninja kortet. Hårbørste fik jeg af mor. Go Toob købte jeg selv. Løbestrømper fik jeg af søskende. Deodoranten har jeg givet op på, for de er lige så meget metalbaserede som de øvrige (alun er også aluminium, øv). Shampooen er jeg stadig fristet af men efterhånden mere meh, men balsam er jeg til gengæld holdt op med at bruge. Dyner fik jeg sidste jul, så mangler der jo bare puden.

Tror forresten næsten at jeg HAR fundet min PERFEKTE lille pung-håndtaske til essentiels, hvilket ellers muligvis var endt på listen. Men det er en af de ting, som jeg har været meget kræsen og perfektionistisk omkring.
Udgivet tirsdag d. 24. November 2015
1409 visninger

Wishes

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie