Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Wishlist Defined #Ønskeseddel no. 9

Jeg prøver lige igen...

 • Tid, nærhed og gode oplevelser

  - og påskud til at dele/skabe det med nogen jeg holder af.


Glæden ved fysiske gaver tilhører børnene og dem, som ikke selv har råd. Jeg har i takt med at vokse op og få en voksens økonomi indset, at det ikke helt er det samme, når du i princippet selv har pengene. Det sagt, er der nogle ting jeg (af lyst, ikke nød) godt kunne tænke mig.


 • Lån af en morter

  Jeg har noget vanillesukker med nogle tørre vanille-stænger jeg godt kunne tænke mig at få knust. Og noget med forkullede mandler jeg gerne vil prøve.
 • Nye puder

  Lidt skyldigt, men dem vi har er en 4-5 (for Emil, jeg har selv 1 + lånt en af hans, for at komme mere op i samme niveau).
 • Dække til microbølgeovnen

  Det ville være rart at få begrænset mad-splatter, for dels at begrænse rengøring, og dels forlænge levetiden på microbølgeovnen, ved at begrænse ricisi for at madsplatter ender i et urengørligt filter og ender med at sætte ild på apperatet. Jeg har en teori om at det var dét der gik galt ved den forrige.
 • Badeferie/badekar

  Forstået som enten lån af badekar (fx fars) eller en eller anden form for balje eller klap-sammen løsning til brusekarbinen, som man bare lige kan sidde op i. Nu har jeg været trængende og på udkig i et par år efterhånden.
 • Sugerør i rustfri stål {ZeroWaste}


 • Opbevarings kasser

  (stofbetrukket) til rumdeler i sort eller grå, efter mål (ca. 36 cm på hver led)
 • Kyllingetrød / metalnet


  Det robuste firksntede metalnet af slagsen, til at hænge op på væggen på et par søm og med klemmer hænge ting som nøgleringe og fotografier fast på


Er jeg stadig fristet af reserve-kamera-batterier, samurai stol, Pokémon spil og kattevenlige "sæbebobler"? Ja...
Udgivet mandag d. 07. December 2015
1235 visninger

Wishes

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie