Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Øv for udu

Mit system virker til at være helt i udu... jeg bliver ved med at få meddelelsen "Service Unavailable
The service is temporarily unavailable. Please try again later.
" Nogen der ved hvad det i hjemmesideverdnen betyder? Findes der nogle tilbage på nettet der selv kan finde ud af at programmere nu wordpress, blogger og hvad det nu ellers hedder er ved at få overtag web-world? Det jeg gør er at jeg sætter en cookie med nogle informationer fra en formel - altså et login. Jeg kan sagtens sætte cookien hvis jeg gør det selv, men åbenbart ikke hvis jeg skal bruge oplysningerne fra formen (jeg videresender dem vha. $_POST[''])

Hvis nogen ved lidt om php og har en idé om hvad der kan være galt må de gerne skrive. Ellers er dette også en test for om $_POST[''] i det hele taget fungere, da mit blogsystem (selvkodet) som jeg bruger nu også benytter sig af den funktion...
Udgivet lørdag d. 19. Marts 2011
1 kommentar og 2075 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 19 Marts 2011 20:18

Hvis det er noget som der lige er sket kan det så ikke være noget med om dit webhotel har opdrageret php?

Men jeg er bestemt ikke langt inde i php endnu til at vide det. Kæmper selv med det login system jeg skal lave til skolen mandag

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie