Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Øv, noget mug

Æble

Her gik jeg lige og troede at jeg havde rigeligt madpakke i mit knækbrød... Og så var det bare muggent. Ikke sådan, se en mug-svamp, det spiser jeg ikke muggent... Mere sådan snigende muggent, som man først opdager som en svag bi-smag mens man spiser... Dvs, det starter svagt, men så snart kroppen indser hvad det er, skal jeg ellers love for at der kommer drøn på at få det ud igen. Jeg tror min Hansa Open oplevelse stadig sidder i mig. Så nu er jeg da glad for at jeg ved tilfælde valgte at tage et par æbler med også, så har jeg da lidt at leve af, hehe. Nu er min spisepause vist også ved at være slut ^_^
Udgivet mandag d. 13. Oktober 2014
2056 visninger

LigeNu

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie