Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Og så væltede det bare ind med mennesker

I dag har egentlig været en ganske stille og behagelig dag. Det var nu også tiltrængt efter i går, så i dag var faktisk "dagen derpå" hvor man har brug for ro og fred, masser af vand, frisk luft og ellers bare en fin lejlighed at gå og tulle rundt med at ryde op og gøre rent i. Og der var faktisk en del at gøre rent, igen delvist efter i går. Efter stævnet i går tog vi hjem og lagde os til at sove en times tid eller halvanden, sådan lige efter jeg havde skrevet gårsdagens blog faktisk, og da jeg vågner igen er klokken 22.15. Vi havde snakket om at mødes med karate-flokken igen og tage i byen kl. 22, så da klokken var over, skrev vi lige for at høre om det blev til noget, måske lettere håbende på et nej, da vi stadig var trætte og klatøjede trods morfar-luren. Det tager dog folk lidt tid at blive klar, men vi aftaler at følge planen om at nødes i vores lejlighed. Nu ver der nu ikke nogen snak om noget tidspunkt, og vi havde lidt svært ved at trille ud af sengen, så nærmest inden vi vidste af det, blev døren sparket ind og det væltede ind med mennesker som nærmest crashede lejligheden. Jeg havde planlagt at vi mødtes hos os, og så tog vi i byen, men pludselig var der forfest først. Det var lidt sjovt, men hovedsageligt fordi det dog var folk vi kendte. Vi sad hjemme en times tid til halvanden, før vi tog videre, og først kom hjem igen klokken tidligt i morges.

Så dagen har stået på fredelig "dagen derpå", lige hvad jeg trængte til
Udgivet søndag d. 03. Marts 2013
2 kommentarer og 2148 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 04 Marts 2013 12:33

Da jeg skrev css4 mente jeg css3?
Men generelt syntes jeg at alt inden for teknologi og internet går utroligt hurtig frem.

Jeg er glad for at du kan lide indlæggene. Jeg kan bare godt lide at vise frem hvad jeg har lavet.

Det med spiderman er også at han kan besøge de andre tegneserier en gang i mellem og omvendt de kan besøge ham. Så han kan fx godt være med hos avengers og stadigvæk have sin egen serie. Men ja det forklare en del sikkert^^

Det er da alligevel dejligt at der nogle gange sker uventet ting selvom man måske er lidt træt og gerne vil sove

GGravatar Gulde 04 Marts 2013 17:31

Det lyder også mere rigtigt med CSS3, nu du skrev du havde en bog om det, for CSS4 er ikke færdig, og den skrivefejl var første gang jeg så navnet, men det på trods gjorde du mig nysgerrig, så jeg søgte på det, og de ER faktisk igang med et CSS4. Held i uheld eller sådan noget, hva'?

http://davidwalsh.name/css4-preview
http://coding.smashingmagazine.com/2013/01/21/sneak-peek-future-selectors-level-4/

Og ja, det var somend sjovt nok at få rutinen brudt af noget uventet - ellers var aftenen sikkert bare endt i pc og tv igen...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie