Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Og verden den blev pakket ind i sne

Jeg har nydt sneen de sidste par dage. Og det at komme ud og motionere om morgenen. Det giver sådan en dejlig friskhed og ro. Ganske vist er der ikke kl. 5, selvom det er inspireret af viden fra The 5 AM Club... Eller rettere, summeringer deraf. Det der med at have en selvhjælp/selvudviklings fagbog som er skrevet i fiktionelt format, det er bare ikke lige mig. Åbenbart har Storytelling også sine begrænsninger.

Jeg har 2 halvfærdige status indlæg liggende, i et format jeg har arbejdet på siden sidste år.
Det ene er påbegyndt før sommer-ish, og jævnligt justeret til i takt med at jeg stadig fik sat sidste punktum. Og så har jeg et påbegyndt fra januar, for nu nægter jeg at sluse mere ind i det fra sidste år. Hvorfor det endnu ikke er lykkedes mig at gøre dem færdigt. Men jeg insistere stadig mentalt på at gøre begge færdig. Jeg tror nemlig det vil være sjovt for mig at lave reflektioner på den måde.

Men tilbage til sne! Det er smukt, skønt og frisk! Pakker jorden ind i et pænt hvidt klæde som skjuler alt det rodede snavsede nedenunder. Det knirker fantastisk når man går i det! Det er ganske vist også lidt glat hvis man forsøger at løbe. Men det inspirere til tusinder af foto motiver!

Og så havde jeg en fantastisk ro og inspiration, næsten nærmest et glad øjeblik, efter jeg kom hjem igen, og havde skyllet sveden væk.

Der er billeder fra både i dag og i går, hvor himlen åbnede sig så de store fnug så smukt kunne komme vrimlende.

Jeg må nøde ind på arbejde i morgen (anden 6 gang siden oktober), så jeg har forsøgt at være en fornuftig forudsigende smart voksen ved at skrabe bilruden ren for sne-is, som ellers sikkert har frosset sig fast til en massiv klump i morgen. Så krydser jeg fingre for at det virker, og jeg ikke bare har spildt unødig tid og energi på det i dag, haha.

Fluffy har også været ude i sneen. Hav vil gerne ud, men trækker hurtigt i land når det er koldt og vådt. Jeg fristes til at tro han er blevet magelig, haha.
Alt fra morgenen var lystBil pakket ind i sne
Billeder fra snefald i går
Udgivet søndag d. 31. Januar 2021
783 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie