Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Oh my, han slår hårdt!

Lad mig for en gangs skyld starte med at fortælle noget rart i dag. Jeg har netop været inde i stuen, og sortere uparede strømper med min mor og søster, det var vildt hyggeligt. Jeg sad der inde i morgenkåbe (dumt uheld med veltet vandkande, efterfulgt af bad - vær sød ikke at spørge ) - og mens vi arbejdede tumlede Tiger rundt i stuen, og angrem... øh ja, hvad han plejer: "Alt med puls! Alt der bevæger sig! Alt!" Hehe, dejlige lille musser. Han angreb bla. min mors knæskalv gjorde han, den lille bølle - men det er jo også rigtigt, ham har i slet ikke mødt endnu - ej det er altså for dårligt. Han er nemlig bare den mest nuser puser lille killing! Jeg fik ham mandag d. 28/7 - dvs. i sommerferien. Ej, jeg kan simpelthen ikke fortælle om ham, i bliver bare nød til at møde ham Så må jeg jo lave en videoblog - nr. 1, til ære for ham

Nå... men gæt hvad - så er det klynketid Men ærligt talt, så har jeg også fortjent det, for jeg fik virkelig tæsk i går, altså til karate. Der startede den her nye gut: rimelig stor, ikke fed men pumpet, lidt ældre end mig ca. og med hængerøv... til karate? Oh!?! Men altså, så øvede vi jo kumite i dag, og startede med noget lille-markeret-lussing-på-kind/mave/lår-som-giver-armbøjninger opvarmning, og udvidede det senere til små lette spark på lår, og til sidst fjerne både lussinger og bløde spark, til almindelige spark og slag - hvad de 2 (ja , der var to) nye åbenbart ikke helt hørte. Men fair nok, når det bare var opvamning gik det jo nok. Det viste sig bare, at vi også skulle have kumite, fri kamp, senere. Og det på den rigtige måde. Det var også okay, for selv om de nye ikke har lært reglerne for kamp, plejer det ikke være et problem, da nye generelt ikke slår ret hårdt / meget. Men før nævnte gut viste sig at være en undtagelse - det skulle ikke undre mig om han har gået til boksning før. For det første havde Sensei glemt at nævne, at der i rigtig kamp gælder "kun markere, ikke smadre". Så ham har slog bare af fuld hammer. For det andet, var han heller ikke instrueret i, hvor spark og slag må ligge, så han sparkede bare after alt af kød og blod Og jeg ved heller ikke præcist hvad man må, og ikke må, så jeg kunne ikke rigtig rette ham, selvom jeg kunne fornemme at han ikke altid havde rigtige slag. Han møvede bare igennem, og jagtede mig ligefrem.
Det var vildt frustrerende - jeg kunne ikke rende fra ham, ikke parrere ham, og skønt jeg endda slog efter ham (ja, jeg blev gal) kunne jeg ikke ramme ham! Det var vildt ydmygede. Jeg måtte bare gøre mit bedste for at bide tænderne sammen, når hans næve ramte min hofte, forsøge at sprige udenom de værste low-kicks (spark efter ben, som jeg nu ved er illegale), og modtage hvad der ellers kom. Det klammeste var nok, da han ramte mig perfekt i maven, og OMG jeg var glad for at den ramte præcis plet. Havde han ramt et hvilken som helst andet sted, havde jeg ikke haft muskler at spende op, men det havde jeg heldigvis (dog alligevel) på maven. For jeg siger jeg - hans slag var fuld power - bare en smugle til havde jeg ikke klaret. Intet under jeg blev bange for ham, selvfølgelig var jeg da det, hvilket gør det endnu mere frustrerende at jeg hverken kan løbe, parere eller slå. ØV ØV ØV ØV!!! Og jeg kan se i dag, hvad straffen er - min krop er dækket af fine brune mærker *piv, piv, piv*

Og hvad sker der nu? Endnu en gang føler jeg mig for doven til at fortælle om den store begivenhed/happening/tragedje der plager mig for tiden, og optager en stor del af min tid... denne må i jo så få i morgen - skal nok komme med det. For lige nu er jeg træt... Har ikke sovet meget de sidste mange mange mange dage, så jeg tror jeg snupper mig en lille morfar nu, før jeg går rigtigt i seng.
Oaysuminasai Takara ((Høflig)Godnat skat)
Udgivet tirsdag d. 26. August 2008
1611 visninger

Karate ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie