Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Oh year, kinamad!

Høj høj, så er der gået et par dage igen, og man kan vist ikke andet end sige, at guldfisken her har knoklet! Ser i, i Tirsdags var jeg nemlig med min far på arbejde, for at hjælpe ham og tjene lidt. Og min far er klovbeskære. Han klipper klovene på køer, for at de går bedre, så de ikke får dårlige ben, og giver mindre mælk. Og jeg kan godt sige jer, det er hårdt! På nær den time vi fik formiddagskaffe og frokost, så her jeg knoklet rundt i en stald i 8 stive timer!! Jeg har hjulpet far og Luffe med at binde benene op på køerne, og drive dem ind i boksen. Ser i, sådan en ko kan sparke hårdt, især hvis man finder et eller andet betændt sår i deres klov, der skal skæres fri. Så boksen er det stativ vi spænder koen fast på, så den står stille mens min far arbejder. De rimme man skal binde om benene på koen er bare vamle - koen bekymre sig jo ikke om toilet - den tømmer ryggen hvor den har lyst - jamjam (eller noget) Og man skal være vaks, for lort er ikke det værste - hvis koen pludselig får pludselig-lyst-til-at-sparke-krampe i benene, må man kunne trække nallerne til sig i en lynhurtig fart. Og jeg var bare smadret da jeg endelig kom hjem, kan jeg godt sige jer! Jeg skulle egentlig have været med til en fest med Slænget den aften, men jeg fik så gigastor hovedpine, at jeg bare ikke orkede det For hovedpine og druk er sikkert ikke nogen god kombi!

I går skete der til gengæld ikke så forfærdeligt meget - selvom jeg alligevel var smadret da jeg kom hjem, i ved, shopping syndrom Men fra morgenen, hvor jeg blev vækket (for tidligt, grr!) var Isa på besøg i butikken, og som tak for hjælpen i middelfart, forærede hun mig et maleri. Jeg kan godt sige jer, det er flot - med virkelig kraftige pang-akvaralfarver! Jeg elsker bare stærke farver, og elsker også billedet allerede Nu mangler jeg bare at finde en ramme til det
Efter morgankaffen tog vi et smut på apoteket. Jeg var nemlig nød til at bytte mit peak-flow-meter. Det er den pustedims jeg skal bruge, til at kontrollere mine lunger (pga. min nyligt opdagede astma). Den jeg havde før (gik i stykker helt tilbage i sommerhuset), fik jeg jo byttet... det har jeg nemlig krav på, når pilen falder af (bras! ). Men tror i så ikke fjolserne giver mig en børne-peakflow-meter? Skønt jeg afleverede et voksent For at oversætte til et mere forståeligt sprog, så måler peak-flow-meteret hvor stor mængde luft man kan puste ud i minuttet (et eller andet med kraft og fart) - og jeg puster somregel til 430 - men et børne peak-flow-meter når kun op til 400, så det kunne jeg jo ligesom ikke bruge til noget, grr Nå, men efter en lille snak med den misforstående mand, kom vi frem til, at jeg får tilsendt et nyt og ordentligt et (til det nærmeste apotak) gratis.
Det var så slut på galden. Resten af dagen var jeg nemlig i Holstedbro med min mor, søster og bror - vi åd på MC'Donnals og gik derefter ned og købte en giga is, og spiste den. Men turen havde jo egetnligt et formål. Nemlig at købe min fars fødselsdagsgave. Han fylder 45 i dag Så vi ville købe ham nogle soldrevne havelamper og en elektrisk fluesmækker.
Lidt senere på aftenen, da vi var hjemme igen, kom Emil så på besøg. Det var bare hyggerligt. Vi gik over i kiosken og købte (endnu) en is, og lejede en DVD (Rush hour 3 - genial film, hehe). Desværre havde vi taget Valde med for at lufte ham. Og ligesom vi går over skinnerne trækker den dumme hund så meget, at jeg må rykke godt i snoren for at holde ham, og klask, så smadrede min is. Øv øv surt!

Nå men i dag var det jo som sagt min fars fødselsdag. Og som den humorelskende (og onde) guldfisk jeg jo er hehe, så var vi jo nød til at lave lidt pjat med ham. Og vi har altid haft et eller andet i familien med fødelsdag og skruetrækkere. Far's kommentar, når vi prøvede at lokke frem hvad gaven var, var altid, at det var en skruetrækker - så vi havde købt ham den gyseligste blomstrede skruetrækker vi kunne opsnuse. Og i dag fra morgenen af, hvor vi normalt giver gaver, gav vi ham kun den éne skruetrækker. Han så virkelig skuffet ud, det var næsten helt synd for ham Men vi havde heller ikke nået at pakke resten af gaverne ind, så han fik dem først da han kom hjem fra arbejde - hjem til det nydeligt rengjorte hus og kaffebord, vi møjstommeligt havde kraeret Og så lyste han op da han fik pakkerne I aften skal vi fejre både hans og min mors fødselsdag på ChinaHouse (en kinesisk restaurant) - det var nemlig min mors fødselsdagsgave at komme en tur derind
Udgivet fredag d. 18. Juli 2008
1687 visninger

ThisOnceHadAnAvatar

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie