Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Old eksamen overstået

Argh, spyd og sandaler - det har stort set været det jeg har haft på hjernen den sidste uges tid. Jeg har nemlig repeteret til Oldtidskundskabseksamen (dvs. om de gamle grækere... værket Odysseen, Ødipus tragedien, datidens demokrati og styreformer, datidens filosof platon om den perfekte stat, samt alt muligt græsk akitektur). Jeg siger jer, der var meget. Derfor er jeg glad for at kunne meddele, at denne eksamen er overstået

Og jeg var heldig Selvom jeg ikke kom op i y-emnet (Ødipus) så var det alligevel noget fiktivt tekst jeg kom op i, altså noget fra Oddyseen. Derfor skulle jeg tale meget om far-søn relationer, og opvoksningsproblmer, vilket min perifererende tekst (ekstra tekst) også handlede om, nemlig en atikel fra et ViUnge blad som handler om unges problemer og forkerte måder at takle stress.

Og udover at jeg er handicapet i forhold til at huske årstal (det kan jeg desværre ganske enkelt ikke), så gik eksamen strålende. Sød lærer, flink censor, det var bare skønt. Udover mit morgenuheld med skidt mave (formentlig grundet nervøsitet sammenlagt med lørdags ædegilde (skal jeg nok fortælle om i morgen)), så var det nærmest som en drømme eksamen, i hvert fald i sammenligning med samfundsfag sidste år, hvor min lærere desværre lod mig falde på røven...

Jeg kom da også ud fra old-eksamens lokalet idag med et lettet smil og en flot 10'er
Udgivet tirsdag d. 16. Juni 2009
2 kommentarer og 2161 visninger

Kommentarer

IGravatar Ilhja 16 Juni 2009 17:41

Jeg bliver ofte "slået ud" af jeg fortæller. Det giver mig ikke det overblik over historier som jeg gerne vil og de fleste af de historier som jeg har læst af den type ødelægger det lidt det hele. Men tryllebundet er altså også genial!
Jeg skal både have skaffet computer der kan spille det og spillet! -.-'
Men jeg elsker at game, der er intet federe. Og kender det godt alt for godt, har haft engang problemer med at gå i seng og ikke spille for sent i hverdagene.

ELsker oldtidskunst! Virkelig fedt emne!

SGravatar Simone 19 Juni 2009 20:38

Flot med 10 tallet! Mega godt klaret! Ö

Og ja... Jeg er selv blevet snydt -.-" Og det viste sig så også at nogen af dem jeg kender også er blevet snydt sidste år...

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie