Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

On waking up early

Efter jeg er startet på min elevplads står jeg meget tidligt op. Tidligt i min verden i hvert fald, og det er ikke med min gode vilje: 5.30 er ikke min idé om det perfekte opvågnings tidspunkt. Mine barndomsår med en indre tegnefilmsalarm det vækker mig til friskhed og frejdighed 6.00 på en lørdag (for dér begyndte de gode tegnefilm) for længst ovre.

At stå tidligt op ville selvfølgelig ikle være så stort et problem hvis jeg til gengæld kunne komme i seng i ordentlig tid. Theres the problem. Jeg er gået fra A til B mennesker. Nu får jeg mine mest produktive sprints, i strømmevis af energi og kreative tanker... lige før sengetid.

Om morgenen er jeg Zombie og om aftenen Duracel. Ikke en sund combi, haha. Jeg er lige så stille ved at få styr på sengetiden.

I mellemtiden glæder jeg mig over at begynde at se solen fra morgenen af. Kan ske det kan give mig et kaffe-erstatnings energi boost der kan hjælpe mig til at vende cirklen, så jeg kan være frisk og skarp til en spændende dag på kontoret

Udgivet torsdag d. 23. Februar 2017
1 kommentar og 631 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie