Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Oops, I (over)did it again

Så jeg løb jo 2,2 km med Søster i søndags, tilsvarende det nye basiskrav. Og jeg tænkte at, selvom løb ikke er så godt for mine hofter, så var 2,2 jo ikke ret meget! Jeg var ganske vist lidt bekymret, og valgte også at udskyde til søndag fra fredag, som vi oprindeligt havde snakket om, fordi jeg havde lavet en del spark onsdag, svømmet torsdag og lavet hokey og styrke med kollegaerne fredag. Men så kunne små 2,2 km vel heller ikke gøre skade? Jeg plejede trods alt løbe 5-6 km, og så måske en 3'er af og til.

Men den lille tur var åbenbart alligevel nok til at ømme mine hofter til. Øv øv. Så det generede mig til aftenens træning, og lagde en dæmper på den gang Rumble jeg oprindeligt havde planlagt. Jeg satte en gang hockey igang i stedet, krydtet med lidt inspiration fra fredags hockey (Caspers idé med hold-Burpie straf pr. mål) og så lige tvistet til at "straffen" går én op pr. mål - men som Sensei Lars påpegede, er det hele jo for opvarmning, og derved snarere en belønning.

Resten af træningen blev til Kihon og særligt præsentation af nye teknikker for vores blå bælter, samt det ekstra fokus der kommer på at bruge hoften rigtigt I teknikker. Nogle teknik kombinationer begynder at indeholde ekstra langsomme parader som kan afsløre og skabe fokud på hoftebevægelser. Også ting som at slutte tekkikker af, ramme efter maven, sparke i den rette højde og i det hele taget at afprøve de nye teknikker.

Jeg følte mig godt tilpads og selvsikker som træner. Jeg er jo ved at blive helt hård til den del også

Endelig lidt parøvelser til at genopfriske teknikkerne fra sidste år, som de jo selv skal huske nu. Så vi gik igennem de gamle og nye ting og sådan. Foreslået at de tager en kopi/et foto og lige så stille lærer at huske deres tenikker

Så kan vi tage en gang kumite/frikamp næste gang (som jeg har bede Tanja om lave), og så må vi tage Rumble, styrke og selvforsvar en anden dag

Åh ja, og så fik jeg et stød i ankel/ford den dag Heidi og jeg løb i søndags. Min højre ankel en ret øv. Suk!


Udgivet mandag d. 29. Januar 2018
1487 visninger

Karate Health Hverdagsliv EverydayLife

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie