Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

OOTD Summer

Vejret har været skønt og passet perfekt til min nye outfit-kombi af bodo nedderdel og en ny hængekrave top jeg har fået af min kusine. Lidt tricky at tage billede i/af dog... sommetider kunne man godt bruge at kunne lave sådan en ekstra Shadow Clone dublet af sig sel til at assistere, hehe. Det, og så skal jeg til at træne noget mere og spise list mindre af mit slik fra Tyskland Instagram billedet blev dog nogenlunde godt - så fint faktisk (selvom det øvre junk ikke rigtig blev så flatteret af trøjen lige der), at jeg ikke havde nemt ved at vælge et filter... oh the horror (of #FirstWorldProblems).


Udgivet torsdag d. 06. August 2015
4 kommentarer og 1450 visninger

Kommentarer

CGravatar Cathrine 07 August 2015 13:42

Super fine billeder af dig gulde! Der er da et par gode til nogle profilbilleder, hehe

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 August 2015 00:10

Hmm, sådan havde jeg egentlig ikke tænkt på det, tak for hintet

IGravatar Ilhja 07 August 2015 16:21

Tøjet klæder dig rigtig god

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 August 2015 00:12

Tak Synes selv nedderdelen er super. Og toppen passer godt til. Men den er godt nok tricky, åbenbart. Skrider rundt og giver uflatterende buler hist og her, hehe. Selvom det nok i bund og grund er min fejl efter at have levet godt i ferien

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie