Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Op på jernhesten

Jeg har cyklet 8,5 km i dag! Jeg er selv ret stolt, hehe. Lidt af det var transporten fra morgenen af, men de 6,5 km er fra at cykle hjem, ned i gågaden efter gas til Soda Streameren... og lidt andre ting (ups, hehe), på posthuset efter en pakke, og til Bilka (og den indbyggede Louis Nielsen for at få rettet brillerne til. Jeg synes selv det er godt klaret Hun (fra Louis Nielsen) kunne i øvrigt fortælle mig, at ja, det er almindeligt at brillerne er lidt skøre når man kigger i kanten, fordi, det vænner man sig til. Jeg glæder til det sker

Jeg føler dagen i dag har været lige så fin og produktiv som i går, også på arbejde. Men jeg er godt nok øm efter gårsdagens karatetræning. Vi kørte kinesisk brydning (1 mand på ryggen på gulvet, 2-4 til at holde på arme og ben - han skal kæmpe sig op at stå, de skal holde ham nede) og masser af variationer på armbøjninger - pyh, det er helt tungt og sjasket i dag

Endelig har jeg brugt penge i løbet af weekenden og i dag, hvilket har resulteret i at der er kommet en masse pakker hjem til mig, og endda nogle jeg har set frem til længe - skønt
Udgivet tirsdag d. 10. Marts 2015
1434 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie