Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Opdaget af spammere

Orv, der gik ikke længe før jeg blev "Opdaget", og her mener jeg ikke på den gode "Hej, stødte lige på din side" måde. Nej, jeg taler om spam, og jeg går ud fra, at der er andre end mig, som kender til det. Den gæstebog jeg har, har jeg kodet, så den er sikret mod spam, men fordi jeg ikke selv har kodet dette blog-script fra cutenews, kan jeg ikke gøre det samme her. Øv ting
Og hvad opdager jeg så i dag? De første 5 spamkommentarer er allerede kommet Men jeg har taget mine forholdsregler og blokket ip'en med det samme. Min far nævnte så senere for mig, at der er en risiko i det, da alle TDC's kunder (tror i hvert fald det var TCD) har samme ip. Trist ting, at skulle blokere flere hundrede mennesker i Danmark, på grund af en #"/*#&"*( spammer!

Men altså, han nævnte også noget med, at man kan opspore ip'adresser på nettet, så jeg prøvede at søge efter den på google - og jeg fandt den! Det viser sig at være en "proff"-spammer :weard: Se selv her
Jeg fandt så også en anden side, hvor man har listet en lang række ip'er op, over "kendte spammere"her.
Øv, tabere der seriøst mangler et liv Er jeg den eneste som hader spam?
Udgivet onsdag d. 30. Januar 2008
741 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie