Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Open By Night

Lækker start på weekenden. Jeg har opgivet det idiotiske projekt med at gå en vægtklasse ned, og kan nyde at spise rigtig mad igen Så morgenen er startet med 3 håndfuld havregryn med mælk og et snittet æble. Og en kiwi til formiddagen. Og rugbrød og banan til frokost. Og så lidt mere kiwi. Og en lækker aftensmad af kylling, tomat og wokblanding med pasta.

Eller er dagen gået med at få design-testen på plads Så jeg kan sikre hvilke ikoner der skal bruges til projektet. Og lidt oprydning hist og her. Om eftermiddagen tog mig og kæresten ud og løbe, og jeg fik løbet 5 km første gang i år, og så på 29 minutter. Det er okay Derefter tog vi ud til El-giganten for at få købt min mors fødselsdagsgave. Hun fejre stort i morgen, og jeg er så glad for at vide, at jeg har fundet hende en af de der gaver hun bliver vildt glad for, fordi hun ikke engang vidste hun ønskede sig det.

Sammen med aftensmaden blev der tid til at få vasket op og få et bette skyld, og så kunne der også blive plads til et smut ned i byen til Open By Night. Vi fik en nøgle ved Kumo møbler her den anden dag vi var nede for at skaffe en ny kontor-stol til Emil (den anden gik i stykker), og nøglen var en lodtrækning til en bil, som vi dog selvfølgelig ikke vandt Udover det blev det dog ikke til meget i byen. Vi hilste på et par venner, fik en is og jeg fik batteri i mine ure igen. Det var ved at genere mig voldsom at de har lagt til ingen nytte så længe. Det var lidt dyrt, ca. 60 pr. ur, men nu går de forhåbentlig fint igen og gerne lidt længere end 1 uge... argh, 2 for at være fair, de gik for langsomt en uge før de gik i stå, på nøjagtigt samme tid.. creapy ^^”

Og nu står den på film på fjerneren (Spiderman 2 på Tv3) i sofaen i stuen... Lækkert God start på weekenden
Udgivet fredag d. 03. Maj 2013
4 kommentarer og 2124 visninger

Hverdagsliv

Kommentarer

JHGravatar Jeanette Henriksen 03 Maj 2013 23:53

Dejlig start på weekenden... Synes det er godt at du har opgivet at gå ned i væg.. Det er ikke smart når det er på så kort tid...

SGravatar Simone 05 Maj 2013 07:45

Sikke en flot løbetid du fik!
Det er da flot når du slet ikke har løbet i år ^_^ ... Det er ca. den fart jeg kan løbe 5 km på, efter 5 uger. Hvis jeg har energi nok den dag XD Men du får jo nok også meget motion i det daglige med din kamptræning + du er så flot og slank, så du har ikke en masse ekstra kilo at slæbe rundt med som mig XD haha!

Simone
Microcut.dk

EGravatar Eeyorenyk 05 Maj 2013 13:28

Hehe. Ja, sådan rigtig afhængig som i officiel forstand med abstinenser og alt muligt, tror jeg måske aldrig jeg bliver. Og jeg skal stadig have et spark af mig selv for at komme af sted. Men ih, den følelse man får bagefter, når man har gennemført og det bare føles rart og tilfredstillende, den er det hele værd. Selv de gange hvor min krop har skreget af smerte ved hver bevægelse, fordi jeg har været (stadig er lidt) i p*ssedårlig form.

GGravatar Gulde 05 Maj 2013 17:31

Ja, selvom det ikke var målet at det skulle foregå på sund maner, fordi det kun skulle holde til den ene weekend, fandt jeg det alligevel for hårdt til at jeg tror jeg kunne gennemføre. Jeg har i det hele taget heller ikke behov for vægttab, men har dog fået øjnene op for at jeg godt kunne tåle at få en lidt sundere livsstil ^^"

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie