Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Optimistisk karate og hovedpine-drømmer

Den står på hovedpine nu, men det gør ikke så meget, for om lidt er der æbleskiver i ovnen, så lidt hovedpine kan ikke slå mig ned, hehe. Tror dog alligevel jeg tager en smertestillende inden træningen i aften. Vi skal ganske vist ikke have kamptræning - al den hoppen rundt med hovedpine? Nej vel I stedet kører vi dog graduering/bælteprøve træning for dem der skal op her d. 7. december. Jeg er i år ikke selv en af dem, men træningen bliver ret intens alligevel, for jeg skal jo som sortbælte være med til at holde gejsten oppe hos de andre Desuden er stortbæltet netop grunden til at jeg ikke skal op nu til jul - så skal man nemlig til at vente, før man kan gå op igen. 1 år fra første-dan til anden-dan. 2 år mellem anden- og tredie-dan. 3 mellem den næste igen osv. Og det gør heller ikke noget, for der medfølger nemlig 3 lange og svære kataer til min næste grad, og jeg har ikke lært nogen af dem endnu. Så igen, vi har ikke trænet til at jeg skulle op, fordi jeg jo netop ikke skal det, så i stedet for at lærer og øve mine kataer, er jeg blevet brugt som træner for de andre. Fedt nok faktisk, for de kundskaber vil jeg gerne forbedre mig i!

Det lyder jo alt sammen happy-happy, ikke? Jeg synes også i dag har været en ganske god dag. Det er lykkedes mig at finde nogle steder at ansøge, jeg har haft kontakt med min a-kasse, for at høre om det var en fejl de ikke har kaldt mig til samtale (hvilket det dog ikke var, så det var jo fint). Jeg har også fået lavet noget på de projekter jeg har gang i, så det er jo skønt.

Og sidst men ikke mindst har jeg taget et bevidst om et mere positivt mind-set - som forlængelse/udvidelse af mit PositiveThinking projekt, som dog er gået lidt i stå nu, kommer jeg lige i tanke om. Man kan måske også se det som et forskud på et nytårsforsæt, men hay, hvorfor vente til nytår, når energien er der i dag?
Jeg har dog en del pessimistiske aner, så helt at undgå negative tanker tvivler jeg på at jeg vil kunne overkomme, men jeg vil gøre et forsøg. En af mine projekter i den forbindelse, er fx. at udarbejde en liste over mine "fejl" (den slags anbefaler de i øvrigt også til jobsamtaler, så der er jo dobbeltformål). Det lyder måske som det modsatte af min hensigt, at kigge på alle de negative ting, men faktisk er mit mål at vende de træk om, og se fordelene ved dem. Perfektionisme kan jo fx ses som grundighed og et drive om at forbedre sig og gøre sit bedste. Og stædighed er målbevidsthed. Nu må vi dog se om det går efter intentionen, men lige nu er jeg i hvert fald positiv

Og lad mig så få den hovedpine-pille, hehe
Udgivet torsdag d. 28. November 2013
1928 visninger

HappyHappy Karate Hverdagsliv LifeSituation

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie