Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Out of plans

I dag har i grunden været en skøn dag (omend lidt mærkelig og uvirkelig ind imellem). Den slags dage er vigtige at huske - de gode, altså. Særligt for mig i disse dage. Det startede godt ud med en arbejdsdag. Dagene på skole er som regel de bedste. Det er skønt at lave dagens gode gerning og indtægt - og fantastisk at komme tilbage blandt gode kolleger.

Dereftet blev dagen noget freestyle. Søs havde tilfældigvis ærinde her i Bronx og kontaktede derfor både mig og bro om noget sammen-tid. Så en times tid efter arbejde havde hun ordnet hvad hun først skulle og været på besøg hos bro, så vi tog sammen ned i byen for at gå i Normal - men også lige stikke snuden ind i fx KnockOutlet og den nye taskeforretning (jeg stadig ikke har fået set, nu har jeg). Window shopping og masser af snaksnak Vi var dybt inde i en snak om bøger da Tanja (på vej hjem fra skole) pludselig sneg sig ind på os og ind i samtalen... bare sådan lige

Så vi gik sammen i Normal... åh, og nåh ja, Heidi og jeg havde godt gang i Frozen legen (pictures for later), så den fortsatte vi på. Heidi var på jagt efter flere ting (billigt), mens Tanja vist også endte med at falde over et par ting. Selv gik jeg specifikt og udelukkende efter de nye lækre champagne Blink pasteller. Jeg er ikke god med champagne og smagen af alkohol drikke, men pastillerne her smager bare lækkert sødt og let syrligt. Men det bedste - de har fået brusen med, i bedste pop-tyggegummi-stil, haha.

Turen gik derefter mod frossen yugurt (og en chinabox senere for den sultne veninde). Med snakken og pjatten samt ringen, skriven, chatten og snappen efter den stakkels hårdttrænende hubs Emil (glemte jeg, ups) - mega hygge, haha

Les Søs Awesome. Tanja er her også, men hendes snap blev knap så heldigt... det var trods alt et par snigere, håber de er ok med det
Der snappes
Der snappes
Yogurten... not a pretty shot, but we can't get it right every time, right. Som Tanja påpegede har min og Heidi's masser af farver.. hendes not-so-much, men det er mest pga. den lækre chokoladesovs jeg fik hende lokket ud i at putte på. Det smager af nutella... der var ikke mere plads i min kop

Det var så her tidsfornemmelsen begyndte at skride og uvirkelighedsfornemmelsen at træde ind. Søs tog med hjem for at hente/låne/overtage et par ting - hovedsageligt støttebind og den slags, uheldige unge. Eller heldig det kan støttes væk i nogen grad, alt eftet hvordan man ser på det. Maden gik det galt med, men vi hentede backup pasta (til pølserne i fryseren). Heldigvis havde Emil ogsp købt et par let-varme taibokse med hjem. Ærgerligt når man løber tør for uforberedt mad i fryseren, hehe. Min tidsfornemmelse var dog som nævnt helt ved siden af, da jeg hyggede mig meget med Heidi. Så det var først da Emil kørte, at det gik op for mig at Japansk var kl. 7, og ikke først 8, tsk. Der var heldigvis tid endnu, og ikke langt til skolen på cykel, men lektierne var gået helt i glemmebogen, så de må blive næste gang. Søs blev sendt afsted til stationen i god tid til langsomt gåtempo, og jeg selv fuld fart på cykel til Japansk, på vej tilbage til virkeligheden.

God dag. Sær dag. Men god
Udgivet torsdag d. 05. November 2015
1764 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie