Jeg har haft en pose frosne ærter på lager et stykke tid før jeg fik set mig godt sur på den og besluttede at gøre den til inspirationskilde for dagens ret i går aften. Frit fortolket efter mors kolde kyllinge-ret med carry-dressing.
Basis er en gang ris, ærter og majs. Jeg har så valgt at tilføje en let varmet broccoli, fordi... broccoli!

Oprindeligt bruger hun så også stykker af kogt kylling - heg har peppet det lidt op med stegte stykker inderfilet krydret med karry, hvidløgspulver salt og pebber samt en anden kryddermix der vist indeholder mere paprika og koriander... men resultatet blev nu okay lækkert

Dertil serveres karry-dressing af creme fraice, citronsaft og karry selvfølgelig

Vi havde en lækker grovflüte fra frokost med mutti liggende som lige passede til, og blev ekstra lækker med lidt kryddersmør. Mums.
Det virker måske ikke af meget, men i forhold til vores mad-vaner var det lidt af et kulinarisk eventyr

Udgivet
torsdag d.
30.
Juli 20152 kommentarer og 1312 visningerFoodPorn
Kommentarer
I
Ilhja 01 August 2015 16:05
JI
Janni "Gulde" Iversen 02 August 2015 00:48
Læg en kommentar