Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Outfit ala Grafisk Designer

Jeg har lige et lille outfit fra i... mandags? Tirsdags? Onsdags? Jeg kan snart ikke huske det, men i hvert fald fra i løbet af denne uge, som jeg ikke lige kunne finde tid til at vise jer. Det jeg har på i dag er nu heller ikke rigtigt noget, jeg løber nemlig på reserverne hvad tøj angår (eller undertøj i hvert fald), så jeg har faktisk gang i en vask, og ville gerne have mit daværende tøj med så det kunne blive lækkert, rent og klar til brug igen. Så jeg sidder i et par wonna-be-hiphopper slaske bukser og en top og føler mig godt akavet og utilpas, med menses adder/av og det hele.

Anyway, det var der der outfit vi kom fra. Min demin-skjorte over en grafisk printet hvide tshirt, mine sorte stofbukser med lidt rå lynlås og ellers et printet wonna-be-partisaner tørklæde, min indre-balance halskæde, og også den med den døde fisk. Alt i alt følte jeg mig som en der burde side i grafisk afdeling den dag, frem for på kode kontoret som jeg gjorde det Hvad synes i? Er det ikke lidt fedt?

Udgivet fredag d. 22. Februar 2013
2 kommentarer og 2251 visninger

Outfit MMD Mozaik

Kommentarer

CGravatar Cathrine 23 Februar 2013 08:29

Du ser HELT anderledes ud uden briller Og du ser rigtig godt ud

GGravatar Gulde 24 Februar 2013 18:42

Det er der mange der siger En stor del siger dog også at jeg ikke ligner mig selv uden, og bør tage dem på igen med det samme Men tak

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie