Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Overflods ting - Declutter #3

Start en brug-op udfordring på ting du har flere af. Som toiletsager og rengøring. De holder jo alligevel så længe at det bare er spildt plads at have mange liggende. Baseret på Mini Mission Monday


Det her er jeg også (allerede) igang med. Jeg gik groft til den mht. body butter i sidste uge. Den ene lugter som om den ikke er god længere. De to andre indeholder alt andet end hvad de beskriver på toppen, og er alt i alt så syntetiske at de nok gør mere skade end gavn. De føles i hvert fald ikke godt på, for ja, jeg skulle da lige prøve dem. Men de føles mere af belæggning, end de gør af fugt-bevaring. Natcremen som giver mig en allergisk reaktion (går jeg ud fra, jeg bliver i hvert fald rød) ryger i samme retning. Generelt er jeg vist ikke så heldige med mine produktvalg for tiden? ^^"

Den "blide" øjenmakeup fjerne fra The Body Shop, som begyndte at svie, men til dens forsvar også har overskreden holdbarhedstiden, blev sorteret fra allerede i december - men er ikke nået længere end til Empties & Outs kurven endnu. Det samme for den kokus lotion med glimmer i, som jeg købte i den tro at det ville være fint med den smule shimmer, men hvor jeg opdagede at det i stedet var for stort et irritationsmoment til at den overhovedet blev brugt. Lotionen i sig selv fejlede egentlig ikke noget, den var lækker og ikke så kraftig som Body Butteren, duften var fin og den tørrede/blev absorberet hurtigt. Glitteret var egentlig også fint nok på kroppen, men det satte sig bare i langt højere grad fast i håndfladerne hvor det ikke var så charmerende, og åbenbart umuligt at få af igen. Væk med den, blev dommen også i denne måned.

Backup rengøringsmidlerne, som var billige, men som efter 2/3 snart 3/4 år stadig ikke er blevet taget i brug, ligger nu samlet og vendte i skabet over rengøringsskabet, som er blevet til samlingsstedet for overflødigheds produkterne. Overskabet altså. Det huser i øvrigt også alt for megen ekstra shampoo og shower, men Emil bruger dog en del af det på arbejdet, så det gør mig ikke helt så meget. Jeg er til gengæld flow over at pre-jule-oprydningen, hvor jeg fjernede, oprydede og udrydede kassen-på-køleskabet-med-roddet, fandt (blandt andre overflodsting) alt for mange tandbørster... Faktisk havde jeg netop indkøbt flere, i den fejlagtige tro at vi var løbet tør. Nu ligger de alle samlet i overflødigheds skabet, i dimse-kassen for neden, så nu ved jeg i det mindste hvor vi skal lede. Det ENESTE sted vi skal lede. Og der skal ikke købes tandbørster igen i laaang tid ^^"

Ditto for lightere, som dog er Emil's, men som jeg ikke husker han har brugt siden vi fik fyrfadslighteren med den lange tud, som kan genopfyldes med gas. Nå ja, ekstra gas, olie og vaskemiddel befinder sig også her. Sammen med lommeletter og alt muligt andet ^^" Men nu er det i det mindste samlet, så kan jeg da begynde med at tømme det.
Udgivet mandag d. 19. Januar 2015
1368 visninger

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie