Guldes blog

Livsstilsblog om interesser, liv og tanker fra en nørdet multipod guldfiskepige

Overraskelse til mine arbejdskollegaer

Fordi det desværre er min sidste dag på jobbet i morgen. Tja, men det vidste jeg jo godt på forhånd - der ville ikke være beskæftigelse til mere end et par måneder, mens der var travlt med ordre fra Jaso Pels. Nu hvor de er sluppet op har vi ikke meget andet at gøre, end at rydde op og male gulvet (hvilket lyder af mindre end det er, der skal flyttes hulens mange paller for at komme til). Så jeg og de 2 andre kollegaer fra monterings hallen der blev ansat til den travle tid, tager alle afsked nu. Den ene ganske vist allerede i sidste uge. Og da han gav basser til hele firmaet - og det selvom han ikke engang selv var der på fredagen - vil jeg også have en lille gave til. Jeg forventer at der bliver til overs til at tage med til Tyskland, da jeg godt kunne have min sidste kollega mistænkt for at gøre noget lignende Hun og jeg ligner hinanden ret meget på flere punkter, fx. angående perfektionisme ^^" Anyway, gaven bliver kage Brownies, klæbrig sådan som min Emil bedst kan lide dem. Så må vi se om jeg selv kan få noget ned

Kage / Brownies til firmaet

Udgivet torsdag d. 07. November 2013
1 kommentar og 2563 visninger

Baking Hverdagsliv

Kommentarer

Læg en kommentar

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie