Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Books read in 2017

Books read in 2017
WOW jeg må siges at have konsumeret en DEL bøger i 2017 - særligt sammenlignet med de sidste par år. Og hvis man lige ser bort fra mit love-hate forhold til junk-serien Nattens Hus, så har der været nogle virkelig gode perler imellem!
»Læs resten

Happy Birthday yesterday

Happy Birthday yesterday
I dag er går var det er der Janni's fødselsdag, hurra, hurra, hurra! Det var min fødselsdag i går, og det blev fejret med • lykønskninger og flag på arbejde • en kage jeg bagte i torsdags som jeg kunne servere i går • - og som bragte med sig endnu flere lykønskninger og god stemning, som kage jo gør.
»Læs resten

I gave in to Maizena

I gave in to Maizena
Så gav jeg mig altså, og har har købt Maizena mel hjem. Det var ellers en sjovt ting i julen. Eftersom vi holdt juleaften hos mig og Emil for første gang (med min mor og mine søskende som gæster) så betød det, at der skulle kokkereres en hel julemiddag i vores lille køkken.
»Læs resten

When the christmas must go

When the christmas must go
Julepynten skal ned. Der er ikke så meget at diskutere, når både julen, året og Hellig 3 kongers dag er passerer. Men det er nu stadig trost - jeg var blevet ganske glad for den pynt, den har ikke heller ille hængt der så længe.
»Læs resten

Batman - Lego vs. Ninja

Batman - Lego vs. Ninja
Så søster Heidi og jeg gik helt amok med Frozen i går. Vi så selve filmeb og samtlige øvrige kortere tillægsfilm vi kunne finde på Netflix: Frozen Fever, som jeg men ikke Heidi havde set før.
»Læs resten