Gulde's interesse og livsstilsblog

En legeplads for mine tanker og tekstlige udfoldelser

Sanktehans

Sanktehans
Hver by har sin heks, og hver sogn sine trolde. Dem vil vi fra livet med glædesblus holde vi vil fred her til lands Sankte Hans, Sankte Hans!
»Læs resten

Life lately

Life lately
Jeg har haft et lille break fra bloggen. That's just how things went. Selvom der har været flere ting jeg gerne har ville dele, har det egentligt passet mig fint.
»Læs resten

The Stack - Readathon

The Stack - Readathon
Til dette Readathon har jeg samlet 3 bøger: 2 i papir og én lydbog. The Way of the Shadows - Brent Weeks Jeg har været igang med denne i nogen tid, 107 sider inde, men jeg har ikke rigtigt givet mig tid til bare at sætte mig med den og læse, så det er hvad jeg håber på at gøre denne Readathon.
»Læs resten

Readathon April 2017 (Opdateres)

Readathon April 2017 (Opdateres)
13:54 Om lidt går det løst, og selvom jeg har lovet mig selv at det 'bare' skal være for hyggens skyld og altså stille og roligt, kan jeg mærke, at jeg bliver helt spændt.
»Læs resten

Readathon Tag

Readathon Tag
Egentlig er det ikke et decideret Readathon bog tag men et generelt Readathon tag som Jeanette mixede sammen og spurgte om ikke jeg også ville lave (det glemte jeg bare da jeg redigetede billedet, og nu vil jeg ikke lave det om fordi det er så fint, ha!
»Læs resten